Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni dava!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 250 bin liralık tazminat davası açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tazminat davası açtı.

İki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişilik haklarına saldırıda bulunduğu belirtilen Kılıçdaroğlu'dan istenen tazminat tutarı 250 bin lira...

Erdoğan'ın Avukatı Hüseyin Aydın, Twitter hesabından, "İfade özgürlüğünün sınırlarından biri de başkalarının onur, şeref ve saygınlığıdır. Bu evrensel ilkeyi Kılıçdaroğlu'na öğretene kadar hukuk mücadelemiz sürecek. Bu çerçevede bugün Cumhurbaşkanımız adına Kılıçdaroğlu aleyhine 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtık" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce de yurt dışı hesap iddialarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 3 milyon liralık tazminat davası açmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni dava! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu chp genel başkanı tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.