Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Seçimden sonra emekli CHP genel müdürü unvanını eklese iyi olur'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da fındığın 2022 alım fiyatını açıklarken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 'Bay Kemal' lakabını twitter üzerinden paylaşmasını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) 2022 yılı fındık alım fiyatını ortalama 54 lira olarak duyurdu.

 'HİÇBİR SİYASET ÜRETMEDİĞİ İÇİN BU UNVANI VERMİŞTİK'

Konuşmasının bir bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Erdoğan, "Hazırlıklarını yaptığımız hizmetleri kendi hedefleri gibi sahiplenmeye kalkıyorlar. Bu zata ‘Bay Kemal’ diyerek takılıyorum. Bizim kendisiyle dalga geçmek için dile getirdiğimiz laflardan medet umuyor. En sonunda Bay Kemal’i kabul etti. Kendisi Bay Kemal’i benimsemiş ki ismi yerine kullanmaya başladı. Biz hiçbir siyaset üretmediği için bu unvanı vermiştik. Bir de CHP Genel müdürü unvanını eklemeli. Seçimden sonra emekli CHP genel müdürü unvanını eklese iyi olur." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Seçimden sonra emekli CHP genel müdürü unvanını eklese iyi olur' ile ilgili etiketler Ordu Fındık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.