Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çorum'da CHP'ye tepki: Muhalefet mi gayrimeşru kartel mi belli değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. "Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek." diyen Erdoğan, "Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil." ifadelerini kullandı.

erdoğan çorum mitingi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum mitinginde halka hitap etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sevgili Çorumlular, değerli gençler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Çorumun güzelliğini satın almaya dünyanın gücü yetmez. Dedim bir sorun; şu anda ne kadar katılım var? 40 bin kişi... Maşallah bugün yine çorum bir başka muhteşem. Çorum ile aramıza kimse giremez.

"ÇORUM'A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Çorum kurulduğu günden beri hareketimizi bağrına bastı. Girdiğimiz seçimlerde desteğinizi yanımızda gördük. 14-28 Mayıs seçimlerinde de bu gelenek değişmedi. Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birinde Çorumlu kardeşlerimiz bize ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktı. Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 64,5, cumhurbaşkanlığında 65'i bulan oy oranı ile destek veren Çorum'a şükran borçluyuz. Sizlere daha fazla hizmet ederek borcumuzu yerine getireceğiz. Bugüne kadar el ele verdik. Çorum'u bölgesinin en gözde şehirlerden birine dönüştürdük.

"GELENEĞİ BOZMAYACAĞIZ"

Çorum'un elde ettiği başarılarda belediyelerimizin çalışmalarının da önemli payı var. Çorum'un başarı hikayesini hep beraber yazdık. Önünüzü açtık, işinizi kolaylaştırdık. 31 Mart'ta bu birlikteliğimizi daha da perçinleştireceğiz. Çorum'un yeni başarılara imza atması için ne gerekiyorsa yapacağız tabii bunun için 31 Mart imtihanını vermemiz gerekiyor. 31 Mart'ta yine Çorum'un destan yazacağından şüphe duymuyorum, geleneği bozmayacağız. 

Karşımdaki meydanda 31 Mart zaferinin ayak seslerini duyuyorum. Öyle ses verin ki yankısı ta Ankara'ya ulaşsın. Seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız?

İşte demokrasinin kalesi Çorum budur. Bedim yol ve dava arkadaşım Çorum işte budur. Çorum'u rekor oyla kazanmak yetmez, Ankara ve İstanbul'daki hemşehrilerimizi aramaya var mıyız? Nazımızın geçtiği ne kadar tanıdık varsa bir şekilde ulaşacağız. Onları AK Parti ve Cumhur İttifakı adayına oy vermeleri için ikna edeceğiz.

"BAŞKA TARAFLARA DÜMEN KIRANLARA KARŞI UYARACAĞIZ"

Bir zamanlar yanımızda olup da beklentileri karşılanmayınca başka taraflara dümen kıranlara karşı da uyaracağız.

"SOSYAL BARIŞIMIZI BOZMAYA YELTENDİLER"

Milletimizin birliğini hedef alan çevreler Maraş'ta Çorum'da Sivas'ta provokasyonlar denediler. Aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Sosyal barışımızı bozmaya yeltendiler. Bir kısmında başarılı da oldular. Gezi hadisesinde sokaklarımızın ateşe verilmesinden FETÖ'cülerin 15 temmuz ihanetine kadar bu saldırıların arkası kesilmedi.

Tüm saldırıları püskürttük, vatanımızı bölme planlarını sildik attık. Teröristlerin inlkerini başlarına geçirdik. Şu anda terör örgütleri kaçacak delik arıyor.

EKONOMİ MESAJI

Memurun, işçinin ve emeklinin aylıklarında yüzde 50'ye varan artışa gittik. Emeklimizin sıkıntılarınını hafifletmek amacıyla bayram ikramiyelerini artırdık, banka promosyonlarını devreye aldık. Kamu bankalarımız başvuruları almaya başladı. İkramiyeler gelecek hafta hesaplara yatıyor.

53 binden fazla canımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin ardından vatandaşlarımızı çaresiz bırakmadık. Geçen hafta 80 bin konutu ve köy evini depremzede kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonunda 200 bin konut hedefine ulaşmayı hedefliyoruz.

En büyük baş ağrımız olan enflasyon konusunda da adım atıyoruz. Fırsatçılarla ilgili bakanlıklarımız adımlarını atıyor. Yılın ikinci yarısında enflasyondaki büyük düşüşü hep birlikte göreceğiz. Bundan 85 milyonun tamamı faydalanacak. Kelebek ömürlü geçici rahatlama değil kalıcı istiyoruz. Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye biz indirdiysek yine aynısını biz yapacağız.

"CHP PARA KULELERİNİ AÇIKLAYAMADI"

Şunu lütfen hiçbir zaman unutmayın. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok. Onlar meydanlarda atmayı tutmayı sonrada verdikleri sözleri unutmayı çok sever. Vatandaşın oyunu almak için bol keseden umut dağıttılar. Göreve gelince söz verdiklerinin hiçbirini yapmadılar. Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Nereden geldiğini açıklayamadıkları dolar ve euro balyalarını 6-7 kişi bir araya gelip balya yapıyorlar. Bunun dışında hiçbir icraatları yok. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.

Biz her zaman söz namustur düsturuyla hareket ettik. Zor da olsa her zaman ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısını yapmaya çalıştık. İnsanın aynası işidir lafına bakılmaz. Bizim de eserlerimiz ve yatırımlarımız yaptıklarımızdır.

HIZLI TREN PROJESİ

Hızlı tren projesinde en kritik aşama geçilmiş oldu. Hızlı treninin devreye girmesiyle Çorum hem Karadeniz'e hem de İç Anadolu Bölgesi'ne ulaşabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çorum'da CHP'ye tepki: Muhalefet mi gayrimeşru kartel mi belli değil! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Çorum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.