Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına Ramazan bayramı talimatı: Küskün seçmene gidilecek...

AK Parti kadroları Ramazan Bayramı boyunca 81 ilde sahada olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatıyla küskün seçmene gidecek olan teşkilat, seçmenin neden AK Parti'yi tercih etmediğini öğrenecek. Yapılan anket çalışması ve rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

31 Mart mahallî seçimlerinin atlatılması ve önümüzdeki dört yılı aşkın bir süre zarfında seçim olmamasına rağmen, AK Parti seçmenle irtibatı koparmayacak.

Genel merkez yönetimi seçimlerdeki oy kaybının nedenlerini araştırırken 81 il teşkilatı da küskün seçmenin gönüllerine girmek için kolları sıvadı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEŞKİLATLARA TALİMAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda saha boş bırakılmayacak, ev ziyaretleri artırılacak. Milletvekillerinden genel başkan yardımcılarına, kadın kollarından gençlik kollarına, il ilçe ve mahalle teşkilatlarına kadar bütün birimler kendi seçim bölgesinde teyakkuz hâlinde olacak.

SEÇMEN NEDEN AK PARTİ'Yİ TERCİH ETMEDİ?

Seçmenin neden AK Parti’yi tercih etmediğine yönelik anket çalışmaları yapılacak. Çalışmalar önce genel merkeze daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a raporlanacak. Seçmenin öneri, istek ve şikâyetlerine göre yeni modeller geliştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına Ramazan bayramı talimatı: Küskün seçmene gidilecek... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.