Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 talimatı: 3 ayaklı strateji belirlendi! Koalisyon anlatılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimleri için 3 ayaklı strateji belirlediği öğrenildi. Erdoğan, stratejisini belirledikten sonra gerekenlerin yapılması konusunda talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerine kadar kalan yaklaşık 10 aylık sürede, seçim propaganda dönemi stratejisini belirleyip gerekenlerin yapılması konusunda talimatlar verdi. Süreç 3 ana başlık üzerinden yürütülecek.

  • 20 yıllık hafıza canlı tutulacak.

  • Koalisyon dönemlerinin ödettiği acı bedel anlatılacak.

  • Atılan adımlar kararlar aktarılacak. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin üç ayaklı stratejisi:

AK Parti'nin 20 yıllık iktidar döneminde gerçekleşen ekonomik ve demokratik kazanımlar eski ile mukayese edilerek anlatılacak, hafızalar canlı tutulacak. AK Parti'nin ülkeyi nereden aldığı ve nerelere getirdiği vurgulanacak. Daha önceki dönemde yaşanan sıkıntıların anlatılması özellikle gençler açısından önem taşıdığı için bu noktada kapsamlı ve görsel anlatıma da yer verilecek.

 

KOALİSYON ANLATILACAK: TÜRKİYE ÇOK ŞEY KAYBEDEBİLİR

Altyapı yatırımları ve AK Parti'nin bu alanda Türkiye'yi nereye ulaştırmak istediğine de dikkat çekilecek. Vatandaşa, "Dünyanın siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılandığı bir süreçte Türkiye'yi hak ettiği konuma biz getirdik, devamını da biz getirebiliriz. Aksi takdirde Türkiye çok şey kaybedebilir" denilecek.

 

"DEVLETLERİN ÖDEDİĞİ ACI BEDELLER ORTADA"

Altılı masanın Türkiye ve her bir bireyin geleceğine nasıl zarar verebileceği vatandaşla paylaşılırken, özellikle koalisyon dönemlerine vurgu yapılacak. "Koalisyon dönemlerinin Türkiye'ye maliyetiyle, bölgedeki devletlerin güçlü yönetim eksikliği sebebiyle ödediği acı bedeller ortada" mesajı verilecek.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ / ZÜBEYDE YALÇIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 talimatı: 3 ayaklı strateji belirlendi! Koalisyon anlatılacak... ile ilgili etiketler AK Parti Erdoğan seçim 2023 talimat koalisyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.