Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef almıştı... Albayrak Medya, Reuters ile sözleşmesini feshetti!

Reuters haber ajansının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef aldığı habere tepkiler peş peşe gelirken Albayrak Medya'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Albayrak Medya, Reuters haber ajansı ile sözleşmesini tek taraflı feshettiğini duyurdu.

Reuters haber ajansının dün "özel dosya" başlığıyla abonelerine servis ettiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı hedef aldığı habere tepkiler sürüyor.

Albayrak Medya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Albayrak Medya olarak Reuters haber ajansı ile olan sözleşmemizi tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." bilgisini verdi.

Albayrak Medya, Albayrak Grubu bünyesinde Yeni Şafak Gazetesi, TVNET, Derin Tarih, Gerçek Hayat, Lokma, Nihayet, Post Öykü, Cins, Z Raporu, Skyroad, Bilge Çocuk, Bilge Minik dergileri; dijital medya portalı GZT, Ketebe Yayınları ve Birlikte Dağıtım bulunmaktadır.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef almıştı... Albayrak Medya, Reuters ile sözleşmesini feshetti! ile ilgili etiketler Reuters
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.