Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kesişme; İyi Ki Varsın Eren filminin müziğini liseli Ceren'den dinledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'daki 'Gençlik Buluşması'nda şehit Eren Bülbül için çekilen film hakkındaki soruyu yanıtladı. Erdoğan ayrıca, lise öğrencisi Ceren Ece Öksüz'ün seslendirdiği "Kesişme; İyi ki varsın Eren" film müziği de olan “Heyamo” türküsünü dinledi.

Trabzon'daki Gençlik Buluşması'nda, TRT Ortak Yapımı "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminde "Heyamo" türküsünü seslendiren Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Ceren Ece Öksüz, Trabzon’daki “Gençlik Buluşması” programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, filmdeki "Heyamo" türküsünü çok beğendiğini ifade etmesi üzerine, soruyu soran Öksüz, türküyü kendisinin seslendirdiğini açıkladı. Öksüz, Erdoğan'ın çok sevdiğini ve ödüllendirilmesi gerektiğini söylediği türküyü yeniden okudu.

Erdoğan, Ceren Ece Öksüz isimli gencin, Eren Bülbül'ün memleketinden olduğunu belirterek, "Onun hayatını anlatan filmi geçtiğimiz haftalarda, annesiyle birlikte izlediniz. Neler hissettiniz?" sorusu üzerine de "Gerek bütün kardeşleri gerek annesi onların o tablosunu izlediğimizde gerçekten o duyguyu yaşamamak mümkün değildi. TRT ile berabar bu filmi arkadaşlar güzel hazırlamışlar" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceren Ece Öksüz'ün performansını sosyal medyada paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmiyle ilgili sözleri üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, “Kahraman şehitlerimizi kalp hafızamıza nakşettiğimiz bu yolculuğumuzda kıymetli destekleri ve takdirleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza, müziğiyle nefes olan Ceren kızımıza, salonları dolduran milyonlara ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kesişme; İyi Ki Varsın Eren filminin müziğini liseli Ceren'den dinledi ile ilgili etiketler Trabzon Ceren Ece Öksüz He Yamo eren bülbül kesişme iyi ki varsın eren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlik buluşması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.