Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in kol kola yürüdüğü anlar sosyal medyada gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya lideri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kol kola sohbet ettiği görüntüler gündem oldu. İşte o anlar...

Özbekistan'ın Semerkant kentinde gerçekleşen Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

KOL KOLA GİRİP YÜRÜDÜLER

Erdoğan ve Putin'in zirvenin düzenlendiği kongre merkezindeki basına kapalı görüşmesi, 40 dakika sürdü. Görüşme öncesinde dikkat çeken bir detay kameralara yansıdı. İki lider görüşmenin yapılacağı odaya kol kola girdi.

KOYU BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİ

Kol kola yürüyen Erdoğan ve Putin arasında bir yandan da koyu bir sohbet gerçekleşti. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in kol kola yürüdüğü anlar sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in kol kola yürüdüğü anlar sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Erdoğan Putin Rusya Türkiye video kol kola samimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.