Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşme tarihi netleşti! Özel'in çantasında neler var? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin 2 Mayıs Perşembe günü yapılacağı açıkladın. Peki görüşmenin ana maddeleri neler olacak? Özel'in çantasında hangi konular var? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılması beklenen görüşmenin tarihi belli oldu. Erdoğan-Özel görüşmesi 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki görüşmenin yeri konusunda bir bilgi yok.

CHP lideri Özel, Erdoğan'la Çankaya Köşkü'nde görüşmeyi tercih edeceğini, ancak Beştepe'ye davet ederse oraya da gideceğini açıklamıştı. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta katıldığı bir yayında görüşmenin "muhtemelen Beştepe'de olacağını" söylemişti.

GÖRÜŞMEDEKİ KONULAR NE OLACAK?

Merakla beklenen görüşmede ise konular netleşmeye başladı. Görüşmede ilk olarak yeni anayasa çalışmaları üzerinde durulacak.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak Irak dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyada birçok alandaki değişime dikkat çekerek “Buna ayak uydurmak için de Türkiye’nin eskinin darbe ruhunu özünde barındıran anayasa metninden kurtulup, yenilikçi ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşma zamanı gelmiştir. Yani bu konuda CHP’nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım.” demişti.

Özgür Özel'in ise anayasa dışında belediyelerin borçları, ekonomik gelişmeler ve emekli aylıkları, öğretmenler atamaları, mülakatın kaldırılması, AİHM kararları ve dış politikayla ilgili gelişmeleri de içeren geniş bir dosyayla görüşmeye gideceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşme tarihi netleşti! Özel'in çantasında neler var? İşte detaylar... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.