Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Aşıda 50 milyon dozu aştık

Salgınla mücadele kapsamında vatandaşları aşılama süreci bütün hızıyla devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli bir açıklama geldi. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silahımız olan aşıda hamdolsun 50 milyon dozu aştık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Türkiye, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aşılamada rekor sayılara ulaştı. Aşılamada son sayıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından duyurdu. Erdoğan Twitter'dan paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silahımız olan aşıda, hamdolsun, 50 MİLYON dozu aştık. Hayırlı uğurlu olsun.

Güçlü sağlık sistemimiz, sağlık çalışanlarımızın gayreti ve Milletimizin hassasiyetiyle birlikte yakın zamanda devreye alacağımız yerli aşımız TURKOVAC ile inşallah KOVİD-19’la mücadelemizi çok daha güçlü bir şekilde sürdürecek, Türkiye’yi daha sağlıklı yarınlara taşıyacağız."

SALGINDA SON DURUM

Türkiye'de son 24 saatte 228 bin 163 Covid-19 testi yapıldı, 5 bin 496 kişinin testi pozitif çıktı, 45 kişi hayatını kaybetti.

Hasta sayısı 522, ağır hasta sayısı 727 olarak duyuruldu. Sağlığına kavuşan ve karantinadan çıkanların sayısı ise 7 bin 191 oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Aşıda 50 milyon dozu aştık ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs salgın korona aşısı aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.