Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici'yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Erdoğan ve Destici birlikte kameraların karşısına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı parti binası önünde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yetkilileri karşıladı. Erdoğan, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ile birlikte geldiği BBP Genel Merkezi'nde parti yöneticileri tarafından alkışlarla karşılandı.

GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA

Erdoğan ve Destici görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti. 

İlk olarak söz alan Erdoğan şöyle konuştu:

''Bugün Sayın BBP Genel Başkanı Destici'yi ziyaret etmek suretiyle önümüzdeki sürece yönelik ne gibi hazırlıklar yapabiliriz bunları görüşme fırsatımız oldu. İnanıyorum ki bu süreç içerisinde birliğimiz dayanışmamız çok daha verimli olacak. Kampanyayı nasıl yürütürüz bunların üzerinde durduk. Bu süreç içerisinde zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeleri devam ettireceğiz. Şu anda gündemimizde ortak miting yok. Ama bir planla kampanyayı sürdüreceğiz.''

Destici ise, ''Ben de Sayın Cumhurbaşkanımıza teşrifleri için çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran'da iki seçim birlikte yapılacak. Cumhur İttifakı'nın bir tane Cumhurbaşkanı adayı var o da Recep Tayyip Erdoğan. Cumhur İttifakı'nın içinde asla pragmatik hesapla yer almadık'' ifadesini kullandı.

Büyük Birlik Partisi, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici'yi ziyaret etti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Destici BBP
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.