Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını açıkladı!

Bir süredir spor gündeminden düşmeyen Cristiano Ronaldo’nun hangi takıma transfer olacağı merak edilirken beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. İşte detaylar…

Ülke gündeminin iyiden iyiye yoğunlaşmış olduğu şu günlerde gözler ocak ayının başında açıklanacak olan memur ve emekli maaşlarına çevrildi. Ayrıca teknik çalışmaları çok önceden tamamlanmış olan EYT düzenlenmelerinin de Meclis’e ne zaman taşınacağı merak edilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Erzurum’da gençler ile bir araya geldi.

25 Aralık Pazar günü Erzurum’da düzenlenen “İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a” isimli etkinliğe katılım sağlayan ve gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem gelecek günlere ilişkin projelere hem yerli otomobil Togg’a hem de ülkenin gündeminde olan diğer konu başlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca etkinlik kapsamında gençler ile birçok farklı konuda daha sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIFA Dünya Kupası’na da değindi.

Geçtiğimiz günlerde Arjantin- Fransa final maçı ile futbol severlerin karşısına çıkan Dünya Kupası’nın yankısı halen sürerek Cristiano Ronaldo’ya ilişkin önemli bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, efsane oyuncunun yeni takımını duyurmuş oldu.

“RONALDO’YU HARCADILAR!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını açıkladı!

25 Aralık Pazar günü Erzurumlu gençler ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençleri hem bilgilendirdi hem de onlar ile sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha önce yapmış olduğu bir açıklamayı hatırlatan bir genç, şu soruyu sordu: “Daha önce Messi ve Ronaldo’ya ilişkin sorulan soruya “Ronaldo” yanıtını vermiştiniz. Final maçı sonrasında fikriniz değişti mi?”

Soruya samimiyet ile yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “futbolcuları kıyaslamak bize düşmez elbette ama Ronaldo’yu harcadılar” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RONALDO’NUN YENİ TAKIMINI AÇIKLADI!

Ronaldo’nun Filistin olaylarına ilişkin takındığı tavır sebebi ile baskıya maruz kaldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, efsane futbolcunun yeni takımına ilişkin de bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan “aldığım bilgilere göre Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan’a transfer olacak” açıklamasını yaparak herkesi şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını açıkladı! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.