Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Vanlıoğlu'nun cenazesine katıldı

İsmailağa Kur'an Kursu'nun kurucusu emekli İstanbul Vaizi Ahmet Vanlıoğlu'nun cenaze töreni, Fatih Camii'nde düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

İsmailağa Kur'an Kursu'nun kurucusu emekli İstanbul Vaizi Ahmet Vanlıoğlu, dün 77 yaşında vefat etti.

Alınan bilgiye göre, bir süredir kanser hastası olan ve geçen yıl rahatsızlığı nedeniyle ameliyat edilmişti.

İSTANBUL VAİZİ AHMET VANLIOĞLU KİMDİR?

İsmailağa Kur’an Kursu hocalarından, Ali Haydar Efendi ve Çalekli Dursun Efendi’nin Öğrencisi, Mahmud Efendi Hazretlerinin Kayınbiraderi ve öğrencisi olan İstanbul’un Kadim Müftü Vekillerinden Ahmet Vanloğulu Hocaefendi vefat etti. Cenazesi 29 Ocak Çarşamba ikindi namazına müteâkib Fatih Camiinden kaldırılacak olup Edirnekapı Sakızağacı Şehitliğine defnedilecektir.

İmam Ebu Hanife ve İmam Maturidi Araştırma Vakfı’nın kurucusu ve aynı zamanda da İstanbul Fatih Müftülüğüne bağlı İsmailağa Kur’an Kursunun kurusu olan Ahmet Vanlıoğlu, binlerce öğrencinin yetişmesinde emeği bulunmakta. İstanbul Müftülüğü Vaizi olarak yıllarca görev yaptıktan sonra da ömrünü öğrenci yetiştirmeye adadı. Ahmet Vanlıoğlu Trabzon Oflu’ydu. Ahmet Vanlıoğlu Hoca, bir yıldır mide kanseri hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Vanlıoğlu'nun cenazesine katıldı

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Vanlıoğlu'nun cenazesine katıldı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan İsmailağa Cemaati ahmet vanlıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.