Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Afganistan'daki gelişmeler ve düzensiz göçle ilgili yoğun diplomasi yürütüyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afganistan'daki son gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Afganistan'daki gelişmeler ve düzensiz göç konusuyla ilgili uluslararası alanda yoğun bir diplomasi yürütüyoruz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afganistan'daki son gelişmeler ve düzensiz göçle ilgili açıklamalar yaptı. Twitter hesabından açıklamalar yapan Erdoğan, Afganistan'daki son gelişmeler ve düzensiz göçle ilgili yoğun diplomasi yürüttüklerinin altını çizdi. Erdoğan, bölgedeki istikrarı korumak ve düzensiz göçü engellemek için tüm adımları atmaya devam edeceklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Afganistan’daki gelişmeler ve düzensiz göç konusuyla ilgili uluslararası alanda yoğun bir diplomasi yürütüyoruz.

Bölgemizde istikrarı sağlamak, ülkemizi göç baskısına karşı korumak ve milletimizin huzurunu temin etmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Afganistan'daki gelişmeler ve düzensiz göçle ilgili yoğun diplomasi yürütüyoruz" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Afganistan düzensiz göç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.