Cumhurbaşkanı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar yapıldı. Ayrıca Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 126 general ve amiralin ataması da gerçekleşti. Atama kararları, Resmi Gazete'nin 19 Ağustos 2022 tarihli sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'nin 19 Ağustos 2022 tarihli sayısında yayımlanan atama kararlarına göre; Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Mücahit Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeliğine Uğur Sancarbaba atandı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan görevden alındı, yerine Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük atandı. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Ağar, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Özdemir, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hayati Telefoncu, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hatice Özdemir atandı.

Ayrıca, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Başkanlığına Ömer Abdullah Karagözoğlu, üyeliklere ise Orhan Öğe ve Hüsnü Kılıç atandı.

GENERAL VE AMİRALLERİN ATAMA KARARI RESMİ GAZETE'DE

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 126 general ve amiralin atama kararı gerçekleşti.

Kararlara göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan 72 generalin yeni görevlere ataması yapıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 24 amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığında ise 30 generalin görev yerleri ve pozisyonları değişti.

Cumhurbaşkanı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmi Gazete atama kararları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.