Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ oyunu kullandı: İzmirli hemşerilerimizin kazandığı bir sonuç çıkacak!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Şehit Nazım Bey İlkokulu'nda oy kullanıyor. "Saygılı, yapıcı bir kampanya dönemi geçirdik." diyen Dağ, "İnşallah bugün çıkacak sonuç 4 buçuk milyon İzmirli hemşerimizin kazandığı bir sonuç olacak." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Şehit Nazım Bey İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Dağ, "Kampanya döneminde nezaketle yürüyen kampanya için bütün adaylarımıza, siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Bugün de inşallah huzurlu, güzel bir seçim atmosferi olsun istiyorum. Bu akşam çıkacak olan sonuçla İzmirli vatandaşlarımız kazanacak." dedi. 

 

 

 

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ oyunu kullandı: İzmirli hemşerilerimizin kazandığı bir sonuç çıkacak! ile ilgili etiketler Hamza Dağ İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.