Cuma namazından çıkıp Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden şüpheli ters kelepçeyle gözaltına alındı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılında İstanbul'daki bir Cuma namazı sırasında, Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden Ahmet Bostancı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bostancı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılında sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu. Gayrettepe'de bulunan Hacı Nimet Özden Camii'nde Cuma namazı sırasında İmam'ın Atatürk'e dua etmesine tepki gösteren Bostancı camiden ayrıldı. Yolda yürürken video çeken Bostancı, Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret etti.

Bostancı, Atatürk'e ve ona dua eden imama şu sözlerle hakaret etti:

Hutbede hiçbir şekilde bulunmamasına rağmen anılmamasına rağmen imam vaazında zat-ı malum olan kişiye rahmet okudu ve namazdan sonra onun ruhuna Kur’an okunup o şekilde hediye edileceğini söyledi. Bunların arkasında namaz kılınmaz. Allah kafirleri müşrikleri kahretsin. Bizleri bu kafirlerden beri etsin.

TERS KELEPÇEYİ YEDİ

Çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Bostancı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bostancı polis merkezine götürüldü.

Bostancı'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Cuma namazından çıkıp Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden şüpheli ters kelepçeyle gözaltına alındı ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.