Çukur Ogeday Baki Davrak kimdir?

Çukur Ogeday Erdenet kimdir? Çukur dizisinde Erdenet ailesine katılacak olan ve Ogeday karakterini canlandıracak Baki Davrak kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor. Baki Davrak kaç yaşında, nereli? İşte Baki Davrak’ın oynadığı diziler…

Çukur dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Koçovalıların azılı düşmanlarından birisi olan Erdenet ailesine katılacak Ogeday’ın kim olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Son olarak Vatanım Sensin adlı dizide Vasili karakterini canlandıran Baki Davrak, Çukur dizisinde Ogeday Erdenet karakterine can veriyor.

ÇUKUR BAKİ DAVRAK KİMDİR?

1971 yılında Almanya’da dünyaya gelen Baki Davrak, Lola + Bilidikid ve Yaşamın Kıyısında filmleri ile tanınmaktadır. Cannes Film Festivali’nde Fatih Akın’na en iyi senaryo ödülü kazandıran Yaşamın Kıyısında filminde Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu’yu canlandırmıştır.

2007 yılında şiir kitabı çıkaran oyuncu, Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin kadrosunda yer almış ve Vasili karakterine başarılı bir şekilde hayat vermiştir.

2016 – Vatanım Sensin (Vasili)(TV Dizisi)
2014 – Kırımlı (Bauer) (Sinema Filmi)
2011 – Practical Guide to Belgrade wi… (Orhan) (Sinema Filmi)
2011 – Bizim Büyük Çaresizliğimiz (Fikret) (Sinema Filmi)
2010 – Unutma Beni İstanbul (Sinema Filmi)
2007 – Yaşamın Kıyısında (Nejat Aksu) (Sinema Filmi)
2006 – Benim Çılgın Türk Düğünüm (TV Filmi)
2001 – 12 Past Midnight (Polis) (Sinema Filmi)
1999 – Satıcı (Zeki) (Sinema Filmi)
1998 – Lola + Bilidikid (Murat) (Sinema Filmi)

 

Çukur Ogeday Baki Davrak kimdir? ile ilgili etiketler Çukur ogeday baki davrak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.