Çukur Mahsun neden yok? Berkay Ateş Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Çukur Mahsun neden yok? Çukur dizisinde 96. son bölümde sürpriz bir ayrılık herkesi üzdü. Çukur’da Mahsun’a ne oldu? sorusu bir anda gündem haline geldi. Peki, Berkay Ateş Çukur dizisinden ayrıldı mı? Tüm detaylar haberimizde…

Çukur dizisinin son bölümünde fenomen oyunculardan biri olan Mahsun tarafından bir veda mesajı geldi. Küçük kardeşlerini de yanına alarak mahalleden ayrılan Mahsun, yeni yolculuğunda da annesini yalnız bırakmamış oldu. Böylece Çukur’un Mahsun karakterini canlandıran Berkay Ateş diziden ayrılmış oldu.

BERKAY ATEŞ ÇUKUR DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Çukur dizisinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda "Sen Kuzular’a sahip çıktın ve kendi evinizi, kendi Çukur’unuzu kurmak için bir yola çıktın. Kapımız sana hep açık Mahsun. Yine bekleriz" mesajı gönderildi.

Berkay Ateş de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla "Yine gelirim. Seve seve, her zaman! Sizinle olmak en güzeliydi" yanıtını verdi.

Çukur Mahsun neden yok? Berkay Ateş Çukur dizisinden ayrıldı mı?

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya gelen Berkay Ateş, İstanbul doğumludur. Anne tarafından Malatya, baba tarafından ise aslen Ardahan’lıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Berkay Ateş, oyunculuğa televizyon ekranlarında ‘Sessiz Fırtına' ile başladı.

Karadayı, Analar ve Anneler, İstanbul Sokakları gibi dizilerde rol alan Berkay Ateş, Anne dizisindeki performansı ile geniş kitlelerce tanınmaya başladı. 2013 yılında iki arkadaşı ile Tiyatro D22'yi kuran Ateş, tiyatro oyunculuğu, yönetmenliği ve oyun yazarlığı yapmaktadır.

Show TV ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmakta olan Çukur dizisine dahil olmuş ve Mahsun karakterine hayat veren Berkay Ateş, 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Kova Burcudur.

Çukur Mahsun neden yok? Berkay Ateş Çukur dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çukur Berkay Ateş mahsun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.