Çukur Cumali öldü mü? Çukur final sahnesi!

Çukur Cumali öldü mü? Show TV'nin fenomen dizisi Çukur ekrana gelen 80. son bölümüyle nefesleri kesti. Çukur'un son bölümünde, Yamaç'ın evine basarak kardeşi Kadir'i öldürdüğü Azer korkunç bir intikam planı yaptı. Çukur final sahnesinde Azer'in adamları Cumali'yi vuruyor. Necip Memili diziden ayrıldı mı? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Çukur Cumali öldü mü? Çukur final sahnesinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Çukur Cumali öldü mü? Çukur'un son bölümünde, Yamaç'ın evine basarak kardeşi Kadir'i öldürdüğü Azer korkunç bir intikam planı yaptı. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur ekrana gelen 80. son bölümüyle nefesleri kesti. Çukur final sahnesinde Azer'in adamları Cumali'yi vuruyor. Necip Memili diziden ayrıldı mı? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Çukur Cumali öldü mü? Çukur final sahnesinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Ay Yapım imzalı Çukur, 17 Aralık Pazartesi akşamı 80. bölümüyle ekrana geldi. Azer ile Yamaç arasındaki savaşın hızlandığı Çukur'un son bölümünde, Azer ve ortaklarıyla ilgili bilgiler almak için Reşit Feyzullah ile görüşmeye giden Yamaç, Selim ve Cumali büyük bir sürprizle karşılaştı. Azer, Yamaç'ı arayarak kardeş acısını sende yaşayacaksın dedi ve Yamaç'ın gözü önünde Cumali'yi vurdurttu. Selim ve Yamaç ise kanlar içinde yerde kalan Cumali ağabeylerinin vurulmasıyla büyük şok yaşadı. Peki Cumali Koçovalı öldü mü? Cumali'yi canlandıran Necip Memili Çukur'dan ayrıldı mı? Bu soruların yanıtı 81. yeni bölümde belli olacak.

ÇUKUR'DA KEMAL'E VEDA

Çukur'un en sevilenlerinden biri olan Kemal'in ölümü tüm mahalleliyi derinden etkiledi. Aynı şekilde Kurtuluş ailesi de kardeşini Kadir'ini kaybetmişti. İki taraf da cenazelerini kaldırmak için buluştu. Çukur, İdris Koçovalı'nın "aile her şeydir" sözünü yeniden hatırlayarak yine bir araya geldi ve tek yumruk oldu.

Çukur Cumali öldü mü? Çukur final sahnesi! ile ilgili etiketler Çukur Show TV ölüm Saldırı cumali
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.