Çukur 4. sezon finali ne zaman, bitiyor mu? Çukur 5. sezon olacak mı?

4. sezonu ile ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çukur’un erken final yapacağı iddia edildi. 125. bölümde senaryo gereği final yapması beklenen Çukur dizisinin 5. sezonu için araştırmalar başladı. Peki, Çukur 5. sezon olacak mı?

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizlerinden biri olan Çukur için erken final iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Diziyi yakından takip edenler ‘Çukur erken final mi yapıyor’ sorusuna yanıt ararken aslında senaryo gereğince bunun daha önceden netlik kazandığı haberleri gün yüzüne bir kez daha çıkmış oluyor.

İlk bölümünden itibaren büyük bir hayran kitlesine ulaşan Çukur dizisinin başrol oyuncularının daha öncesinde senaryo gereği ölmesi sıkıntıları beraberinde getirmiş ancak yeni gelen isimlerin performansı onları aratmamıştı. Şimdi Çukur izleyicilerinin en çok merak ettiği şey ise 5. sezonun çekilip çekilmeyeceği oldu.

ÇUKUR FİNAL Mİ YAPIYOR, BİTİYOR MU?

Çukur dizisinin daha önceden basına sızan iddialar doğrultusunda 125. bölümde senaryo gereğince erken final yapması bekleniyordu. Son olarak 22 Mart Pazartesi akşamında 121. bölümü izleyenlerle buluşan Çukur dizisinin bu sezon sonuna kadar uzatılması bir kez daha gündemde.

Çukur 4. sezon finali ne zaman, bitiyor mu? Çukur 5. sezon olacak mı?

ÇUKUR 5. SEZON ÇEKİLECEK Mİ?

Çukur dizisinin 4. sezonda final yapacağı ve 5. sezonun olmayacağı ifade edildi. 4. sezondur büyük bir başarı ile ekranlarda reyting rekorları kıran Çukur dizisinin 125. bölümde ekranlara veda ederek final yapması beklenmekte.

Çukur 4. sezon finali ne zaman, bitiyor mu? Çukur 5. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Çukur Çukur final Çukur 5. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.