Çukur 107. bölüm sansürsüz izleyin!

Çukur 107. bölüm full izlemek isteyenler arayışta. Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 107. bölümü sansürsüz tek parça halinde Puhu TV platformunda.

Çukur 107. bölüm izle linki merak edilmekte. Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin son bölümü 14 Aralık tarihinden izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Perihan Savaş ile Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümüne Selim Koçovalı’nın son anları damgasını vurmuştu.

ÇUKUR 107. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur dizisinin 107. yeni bölümünde; Koçovalılar, Selim’in intikamını almak için harekete geçer. Bunun için ilk olarak Yamaç, azılı düşmanlardan Cengiz’in fabrikalarını patlatmak için harekete geçer.

Çukur 107. bölüm izle

Uzun süre boyunca Erdenetler ve Koçovalılar arasında uzaktan uzaktan devam eden savaş bu sefer aile içlerine kadar girmiştir. Selim’in intikamını almak için harekete geçen Cumali ise büyük bir sürprizle karşı karşıya kalmıştır. Efsun’un Erdenetler'in elinde olduğundan henüz haberi olmayan Yamaç bu sefer Nehir’i güvenlik çemberine almıştır.

SELİM’DEN ÇUKUR’A VEDA

Çukur’un geçen hafta yayınlanan son bölümünde Çağatay’ın Selim’i bıçakladığı anlar diziye damgasını vurarak izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu. Çağatay'ın ele geçirdiği tapularla beraber yeniden Çukur’a geri dönen Selim Koçovalı, kardeşi Yamaç’ın kolları arasında can vermişti.

Çukur 107. bölüm izle

Son anlarında Yamaç’ın kollarında "Sen Çukur'dan çıkarsın ama Çukur senden çıkmıyor..." sözleri ölmeden önce babası İdris'i görmesi yürek yakan sahne olarak izleyiciden tam not almayı başarmıştı.

ÇUKUR 107. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 107. bölüm sansürsüz izleyin! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 107. bölüm Çukur sansürsüz çukur son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.