Cübbeli'nin Çin'e ettiği beddua tuttu

Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çin'e karşı ettiği bedduaların tuttuğunu yazdı. Cübbeli, "Yaptığımız beddua birkaç gün sonra semeresini gösterdi. İnşallah Müslüman ülkeler de bu konuda gavurlar kadar hassas olur” dedi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün Çin'in Doğu Türkistan zulmüne karşı beddua etmişti.

Cübbeli "Allahım bu Çinlileri kendi dertlerine, belalarına düşür de Doğu Türkistan'ı halas eyle ya Rab" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından br açıklamada bulunan Cübbeli, bedduasının tuttuğunu yazdı.

Regaip Kandili’nde okunan hatim ve milyonlarca zikir ile Çin’e karşı yaptıkları bedduaların karşılık bulduğunu savunan Cübbeli Ahmet, “Yaptığımız beddua birkaç gün sonra semeresini gösterdi. İnşallah Müslüman ülkeler de bu konuda gavurlar kadar hassas olur” dedi.

 

NE OLMUŞTU?

Kyodo ajansı, 2020’de Avustralyalı Stratejik Politika Enstitüsüne (ASPI) ait, küresel çapta 80 firmanın Sincan Uygur Özerk Bölgesi dışında yaşayan Müslüman Uygurların zorla çalıştırılmasından doğrudan ya da dolaylı olarak fayda sağladığı ortaya çıkan rapordaki 14 Japon firmanın durumunu soruşturmuştu.

Araştırmaya göre listedeki 14 Japon firmanın 12'sinin, Müslüman Uygur azınlığın zorla çalıştırılmasından faydalanan Çinli firmalar ile mevcut iş anlaşmalarını sonlandırmayı planladığı ortaya çıkmıştı.

Cübbeli'nin Çin'e ettiği beddua tuttu ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet Çin Japonya beddua
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.