Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ülkü Ocakları'na dua! "Kutlu bir neslin kıymetli yuvaları... Allah şerlilerden korusun!"

"Vatan haini olmamakla ilgili konularda Devlet Bey’in açıklamalarını referans alıyorum” açıklamasıyla geçen hafta gündem olan Cübbeli Ahmet şimdi de Twitter hesabından Ülkü Ocakları'na dua etti.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz hafta katıldığı bir televizyon programında  Milliyetçilik, devletçilik ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

"VATAN HAİNİ OLMAMAKLA İLGİLİ KONULARDA DEVLET BEY'İN AÇIKLAMALARINI REFERANS ALIYORUM"

"Vatan haini olmamakla ilgili konularda Devlet Bey’in açıklamalarını referans alıyorum”  diyen Cübbeli Ahmet Twitter (X) hesabından yaptığı bir paylaşım ile yeniden gündem oldu. 

CÜBBELİ AHMET'TEN ÜLKÜ OCAKLARINA DUA

"Kıymetli büyüğümüz Devlet Bahçeli Beyfendi'nin Ülkü Ocakları eğitim programında yaptığı konuşmayı dikkatle izledim ve dîn, devlet, ilim, kültür ve tasavvuf dâhil birçok konuda faydalı ilimlere şâhit oldum." diyen Cübbeli Ahmet, Ülkü Ocaklarına dua ederek şu ifadeleri kullandı: 

"İslâmî gençlik diye ortaya çıkıp önce İrancılığa sonra Selefîliğe ve akabinde menfaatçiliğe yelken açan yığınlarca yitik gençlik teşkilatlarına rağmen dînimizin, vatanımızın ve kutsallarımızın muhâfazası uğrunda gençliklerini tüketmelerinin ardından ilerleyen yaşlarına rağmen bu ülkülerinden hiç taviz vermeyen kutlu bir neslin kıymetli yuvaları olan Ülkü Ocakları'nın hizmetleri hayırlı ve mübarek olsun."

İşte Cübbeli'nin o paylaşımı:

 

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ülkü Ocakları'na dua! "Kutlu bir neslin kıymetli yuvaları... Allah şerlilerden korusun!" ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.