Cübbeli Ahmet: Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar. 2 puanları yok 34 mebus aldılar

'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nda yer alan DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin CHP listeleriyle 34 vekil çıkarmasıyla ilgili ilginç bir çıkış yaptı. Cübbeli Ahmet, "Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine. 2 puanları yok 34 mebus aldılar CHP'den" dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın paydaşlarından olan DEVA Partisi'nden 25, Saadet Partisi'nden 24, Gelecek Partisi'nden 19, Demokrat Parti'den 3 ve İYİ Parti'den 5 isim CHP listelerinden seçime katıldı.

Muhalefet seçmeninden de sıkça duyduğumuz "Oyları bile yok ama milletvekili çıkardılar" eleştirisini şimdi de Cübbeli Ahmet'ten duyduk.

"2 PUANLARI YOK 34 MEBUS ALDILAR"

CHP listelerinden aday gösterilen 25 DEVA Partili isimden 14'ü'; 19 Gelecek Partili isimden 10'u ve 24 Saadet Partili isimden 10'u Meclis'e girdi.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sohbet toplantısında DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin CHP logosu altında seçime girerek vekil çıkarmasıyla ilgili çarpıcı bir yorum yaptı.

Cübbeli Ahmet şu ifadeleri kullandı:

"Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine. 2 puanları yok 34 mebus aldılar CHP'den. Allah Allah… Bu sağcılar devamlı solculara kazık atıyor. Solculara tavsiye ediyorum, aklınızı başınıza alın. Siz nasıl solcusunuz, sağcılara aldanmayın. Sağcılarda kazık atma huyu gelişmiştir. Buna dikkat edin. Bu solcular ne zaman akıllanacak?"

Cübbeli Ahmet: Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar. 2 puanları yok 34 mebus aldılar ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet seçim Deva Partisi Gelecek Partisi Saadet Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.