İngiltere bu çocuğu konuşuyor; Conor Gallagher... Yeni Jack Grealish mi?

Crystal Palace'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Conor Gallagher, performansıyla alkış toplamaya devam ediyor. 3-1'lik Everton galibiyetinde harika bir son dakika golü atan genç İngiliz, Premier League'in yeni Jack Grealish'i olarak gösterilmeye başlandı...

Premier League'in 16. haftasında Everton'ı ağırlayan Crystal Palace, Selhurst Park'ta 3-1 galip geldi. Londra ekibinin kiralık yıldızı Conor Gallagher yine maça damga vuran isim oldu.

41'de attığı golle takımını 1-0 öne geçiren İngiliz yıldız adayı, 90+3'te ceza sahası dışından uzun yıllar unutulmayacak bir gole imza attı. 90'a takan genç orta saha oyuncusu klasını bir kez daha kanıtladı.

Palace'ın diğer golü tecrübeli stoper James Tomkins'ten gelirken Everton'ın tek golünü Salomon Rondon attı.

Üç maçlık mağlubiyet serisinin ardından kazanan Patrick Vieira'nın takımı puanını 19'a yükseltti. 

Sekiz maç galibiyet hasreti çektikten sonra geçen hafta Arsenal'i 2-1 mağlup ederek nefes alan Rafa Benitez'in takımı ise 18 puanda kaldı.

CRYSTAL PALACE-EVERTON: 3-1 MAÇ ÖZETİ

BU NASIL BİR GALLAGHER?

Chelsea altyapısından yetişen Conor Gallagher, bu yazı "Maviler"den Palace kiralık olarak gelmişti. İngiliz futbolunun yeni Jack Grealish'i olarak gösterilen 21 yaşındaki futbolcu, müthiş bir gelişim içerisinde...

Premier League'de çıktığı 15 maçta 6 gol, 3 asistlik bir skor katkısı sağlayan ve güncel piyasa değeri 15 milyon euro civarında olan Gallagher, takımının da en etkili silahı haline geldi.

İlk olarak 3. haftadaki West Ham deplasmanında attığı 2 golle adından söz ettiren genç İngiliz 0-2'lik Manchester City deplasman galibiyetinde de son şampiyonu yıkan isim olmuştu.

Crystal Palace, onun skor katkısı sağladığı hiçbir maçı kaybetmedi. Güney Londra ekibinin satın alma opsiyonu bulunmuyor.

İngiltere bu çocuğu konuşuyor; Conor Gallagher... Yeni Jack Grealish mi?

İngiltere bu çocuğu konuşuyor; Conor Gallagher... Yeni Jack Grealish mi? ile ilgili etiketler Everton crystal palace Conor Gallagher premier league Patrick Vieira
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.