Cristiano Ronaldo'nun DM'den mesaj attığı Türk güzeli Cansu Taşkın'ın yeni bombası!

Cristiano Ronaldo'nun DM'den mesaj attığı Türk güzeli olarak ün yapan Cansu Taşkın, Emre Mor'la ilgili iddialara yanıt verdi.

Cristiano Ronaldo'nun DM'den mesaj attığı Türk güzeli olarak ün yapan Cansu Taşkın, Emre Mor'la ilgili iddialara yanıt verdi.

EMRE MOR İDDİALARI

Milli takımın gözbebeği Emre Mor'un, Cansu Taşkın'a yakınlaşmaya çalıştığı dedikoduları sorulan manken Posta gazetesine konuştu.

errwetwe

'Duyduysanız doğrudur'
Emre Mor'un peşinde olduğu sorulan Cansu Taşkın, "Duyduysanız doğrudur. Ben bir şey demeyeyim!" cevabını verdi.

RONALDO'YU HAYATINDAN SİLDİ

Ronaldo ile artık görüşmediğini dile getiren Cansu Taşkın, "Görüşmüyoruz, hayatında biri var zaten. Beni bir kez Madrid’e bir kez de Londra’ya davet etmişti ama gitmedim. Çünkü geleceği yok. Bir kere görüşeceğim adamla ilişkim olmaz. Düzenli ilişkim olsaydı, giderdim." diye konuştu.

etwerwe

Instagram fenomeni
Instagram'da bir fenomen haline gelen Cansu Taşkın, paylaştığı fotoğraflarla birçok kişinin ilgisini üzerinde topluyor..

Cristiano Ronaldo'nun DM'den mesaj attığı Türk güzeli Cansu Taşkın'ın yeni bombası! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo bomba Emre Mor türk kızı iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.