Cristiano Ronaldo'dan rakibine Amerikan Güreşi hareketi! İnsanlık dışı faul

Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al-Hilal'e mağlup oldukları karşılaşmada yaptığı faulle herkesi şoke etti. Ronaldo rakip futbolcuyu adeta bir Amerikan Güreşi hareketiyle boynundan kavrayıp yere vurdu.

Al-Nassr'ın Al-Hilal'e kaybettiği ve gergin geçen maçta Ronaldo'nun yaptığı faul herkesi şaşırttı. Orta sahada top kapma mücadelesi sırasında Ronaldo'nun rakibine yaptığı faul akıllara Amerikan Güreşi hareketlerini getirdi

BOYNUNDAN TUTUP YERE İNDİRDİ

İlk önce rakibinin sırtına yapışan Ronaldo, ardından koluyla rakibinin boğazını kavradı ve yere indirdi. Maçın hakemi pozisyonda sarı kartını çıkarırken, Ronaldo hiçbir şey olmamış gibi olay yerini terk etti.

Cristiano Ronaldo'dan rakibine Amerikan Güreşi hareketi! İnsanlık dışı faul

Portekizli yıldızın yaptığı tehlikeli hareketten sonra Al-Hilal futbolcuları hakeme itirazda bulundu. Yalnızca sarı kartla geçiştirilmesi futbolcuları isyan etti. Ronaldo, bu hareketiyle kendi hayranlarından da tepki gördü.

Cristiano Ronaldo'dan rakibine Amerikan Güreşi hareketi! İnsanlık dışı faul ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.