Cristiano Ronaldo yıllar sonra bir ilki yaşadı... Manchester United üst üste 5. sezonu da kupasız kapattı

Cristiano Ronaldo, 2009-2010 sezonundan bu yana ilk kez bir sezonu kupa kazanamadan tamamlamış oldu. Manchester United ise üst üste 5. sezonu da kupasız kapattı. Portekizli süper yıldız, 15909 dakikayla kaleci İker Casillas'ı geride bırakarak UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla süre alan oyuncu oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Atletico Madrid'e evinde 0-1 mağlup olarak elenen Manchester United'da Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, 2009-2010 sezonundan bu yana ilk kez bir sezonu kupa kazanamadan tamamlamış oldu.

United, 1-1'in rövanşında kendi sahasında Atletico Madrid'e 1-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. La Liga şampiyonuna çeyrek finali getiren golü 41. dakikada Brezilyalı sağ bek Renan Lodi attı. 

RONALDO 12 YIL SONRA KUPASIZ

Cristiano Ronaldo'nun formasını terlettiği Manchester United ise Devler Ligi'ne son 16 turunda veda etti ve sezonu kupasız kapattı. Ronaldo, 2009-2010 sezonundan bu yana ilk kez bir sezonu kupa kazanamadan tamamlamış oldu. Manchester United ise üst üste 5. sezonu da kupasız kapattı.

Cristiano Ronaldo, 15909 dakikayla kaleci Iker Casillas'ı geride bırakarak UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla süre alan oyuncu oldu.

MANCHESTER UNİTED - ATLETİCO MADRİD ÖZET İZLE

Cristiano Ronaldo yıllar sonra bir ilki yaşadı... Manchester United üst üste 5. sezonu da kupasız kapattı

AJAX'A BENFİCA ŞOKU!

Gecenin diğer maçında Hollanda şampiyonu Ajax ile Portekiz'in Benfica takımı çeyrek final bileti için karşı karşıya geldi.

2-2'lik skorla biten ilk maçın rövanşında Benfica, deplasmanda Ajax'ı 77'nci dakikada Darwin Nunez'in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve turnuvada bir üst tura yükseldi. Ajax ise Devler Ligi'ne son 16 turunda veda etmiş oldu.

Cristiano Ronaldo yıllar sonra bir ilki yaşadı... Manchester United üst üste 5. sezonu da kupasız kapattı ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United Atletico Madrid Benfica UEFA Şampiyonlar Ligi Darwin Nunez
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.