Cosmetica 11.11 indirim kataloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

Sağlık ve güzellik markalarından biri olan Cosmatica'nın 11.11 indirimleri başladı. Birçok üründe uyguladığı indirimlerle dikkatleri üzerine çeken Cosmatica'nın hangi ürünlerde indirim yaptığını birçok kişi merakla araştırmaya devam ediyor. İşte, Cosmetica 11.11 indirim kataloğu! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Cosmetica'nın 11.11 indirimleri başladı. İndirimin başlaması ile birlikte vatandaşlar hem online hemde mağazadan alışveriş yapmayı sürdürüyor. Cilt, güzellik, sağlık, makyaj, kişisel bakım, anne bebek, ev yaşam ve erkek ürünleriyle çoğu kişiye hitap eden Cosmetica'nın, %60'ya varan indirimlerinin hangi ürünlerde geçerli olduğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. İşte, Cosmetica 11.11 indirim kataloğu! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Cosmetica 11.11 indirim kataloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM VAR?

Cosmetica'nın 11.11'e özel başlattığı büyük indirimde, dudak bakım ürünlerde %70, asetonlarda %40, göz kalemlerinde %60, eyelinerlarda %60, BB ve CC Kremlerde %50, tırnak makyajı ve bakım ürünlerinde %40, losyonlarda %50 indirim bulunmaktadır.

Tüm dünyada alışveriş çılgınlığı olarak adlandırılan ve büyük indirimlerin yapıldığı kampanyalar Türkiye’de erken başladı. “11.11” ve “Efsane Cuma” olarak bilinen Kasım ayı indirimleri Türkiye’de öne çekildi. Birçok mağaza ve marka hem perakende hem de internet satışlarında büyük indirimlerine bugünden başladı. Kampanyalar kapsamında birçok üründe yüzde 50’ye varan indirimler nedeniyle mağazalarda yoğunluk oluşuyor.

 

 

Cosmetica 11.11 indirim kataloğu! Hangi ürünlerde indirim var? ile ilgili etiketler alışveriş 2019 İndirim mağaza
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.