Çorap çizmesiyle gündem olan Demet Akalın'ın şıklığının bedeli ortaya çıktı! Bakın ne kadar ödedi

Daha önce dünyaca ünlü Amerikalı model Hailey Baldwin Bieber'ın da giydiği Saint Laurent marka 149 bin TL'lik çizmeleri İstanbul ve Ankara'da verdiği iki farklı konserinde sahneye çıkarken giyen Demet Akalın sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. 49 yaşındaki ünlü popçu geçtiğimiz haftadan beri çok konuşulan çorap çizmesine ne kadar ücret ödediğini açıkladı.

Demet Akalın, önceki akşam Ankara'da hayranlarıyla buluştu. Konseri sırasında izleyiciyle sohbet eden Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul konserinde de giydiği, son günlerde çok konuşulan çorap çizmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sahneye geçtiğimiz haftadan beri çok konuşulan çorap çizmesiyle yaptığı yeni kombiniyle çıkan Demet Akalın'a seyirciler arasındaki bir kadın, "Demet Hanım, çizmelerinizin orijinali 149 bin liraymış" dedi. Bunun üzerine Demet Akalın ise "Benim haberim yok, internetten aldım" diye karşılık verdi.

 Çorap çizmesiyle gündem olan Demet Akalın'ın şıklığının bedeli ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz hafta da giydiği çorap çizmeler pek beğenilmeyince sosyal medyada eleştiriler almış ve Hailey Bieber'in verdiği pozlarla karşılaştırılmıştı. Hailey çizmelere 140 bin lira, Demet ise çizmenin taklidine 1000 TL ödedi.

Çorap çizmesiyle gündem olan Demet Akalın'ın şıklığının bedeli ortaya çıktı

Orijinal tasarımın üzerinde 5 bin adet Swarovski taş bulunuyor. Hailey Bieber’ın 1 Ekim’de piyasaya çıkmadan önce giydiği çizme çorap için Kendall Jenner, Celine Dion ve Rihanna’nın sıraya girdiği söyleniyor.

 Çorap çizmesiyle gündem olan Demet Akalın'ın şıklığının bedeli ortaya çıktı


'RATMETLİ BABAANNEMİN ÇORABI AKLIMA GELDİ'

Demet Akalın ve Hailey Bieber’ın giydiği transparan çizmeyi, moda ve tasarımcı Muammer Ketenci yorumladı. Ketenci, Akalın için şu ifadeleri kullandı:

''Parayı veriyorsunda hadi Hailey Bieber gibi bir şovun olsun. Kadın çizmeyi göstermiş. Demet'e baktığım zaman rahmetli babaannem aklıma geldi. Onun kısa çorabı vardı, lastiği de üzerine kıvırırdı. Aynen duruşu öyle. Böyle bir bacakta böyle bir şov... Akıllara zarar.''

demet akalın

 

 

Çorap çizmesiyle gündem olan Demet Akalın'ın şıklığının bedeli ortaya çıktı! Bakın ne kadar ödedi ile ilgili etiketler Demet Akalın Konser Sosyal Medya Hailey Bieber çizme çorap çizme kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.