Copa America 2019 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda?

Copa America 2019 ne zaman başlayacak? Dünyadaki en eski uluslararası futbol organizasyonu olan Copa America, bu yıl Brezilya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. İnternette ise Copa America 2019'un ne zaman başlayacağı ve Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Copa America 2019 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? Copa America maçlarını hangi kanal verecek? İşte detaylar...

Copa America 2019 ne zaman başlayacak? Dünya'nın en önemli yıldızlarının mücadele edeceği Copa America 2019'un yayıncısı belli oldu. İnternette ise Copa America ne zaman başlayacak, hangi kanalda, maçların yayıncısı kim gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Copa America 2019 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı...

COPA AMERİCA 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Günay Amerika Futbol Birliği CONMEBOL tarafından düzenlenen ve dünyadaki en eski uluslararası futbol organizasyonu olan Copa America, bu yıl haziran ayında Brezilya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

COPA AMERİCA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

14 Haziran – 7 Temmuz arasında, Brezilya’nın 5 farklı şehrinde düzenlenecek kupada heyecan TRT SPOR ekranlarında yaşanacak. 12 takımın katılacağı turnuvada A Grubu’nda Brezilya, Bolivya, Peru ve Venezuela yer alırken, B Grubu’nda Arjantin, Kolombiya, Paraguay ve Katar, C Grubu’nda ise Uruguay, Ekvator, Şili ve Japonya eşleşmişti.

Açılış maçının Sao Paulo şehrinde Brezilya ile Bolivya arasında olacağı turnuvayı son olarak Şili kazanmıştı. Brezilya, evinde düzenlenecek bu turnuvayı en son 2007 yılında kazanmıştı.

Copa America grupları
Katar ve Japonya'nın misafir ülke olarak mücadelede edeceği kupada gruplar şöyle:

A Grubu: Brezilya, Bolivya, Venezuela, Peru

B Grubu: Arjantin, Kolombiya, Paraguay, Katar

C Grubu: Uruguay, Ekvador, Japonya, Şili

Copa America 2019 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Arjantin Brezilya Şili
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.