Çöp kutusunun içinden ayı çıktı!

Batı Virginia'daki bir okul müdürü, okul binasının dışındaki bir çöp kutusunu açıp çöp atmak isteyince aç bir ayıyla göz göze geldi.

Nicholas County Eğitim Kurulu tarafından Facebook'ta yayınlanan bir videoda, Zela İlkokulu'nun müdürü olan James Marsh, Pazartesi sabahı okulun dışındaki bir çöp bidonunun emniyet mandalını çıkarmaya çalıştığı görülüyor.

Çöp kutusunun kapağı aniden açılıp içeriden bir ayının kafası çıkardığı sırada Marsh hâlâ mandalı çıkarmakla uğraşıyordu. Ancak, bir saniye içinde ayıyı fark eden okul müdürü, ayının çöp kutusundan çıktığını görmesinin ardından kaçmaya başladı.

Ayı ortaya çıkıp ters yöne koşarken başka bir okul çalışanın tam ayı göründüğü sırada kapıyı kapatıp Marsh'a bir anlamda ihanet ederek okul müdürünü kaderiyle başbaşa terk etti.

Videonun Facebook'ta paylaşılan gönderisinde şu açıklama dikkat çekti: "Müdürlerin risk ödemesini hak etmediğini kim söylüyor?" 

AYININ ÇÖP KUTUSUNUN İÇİNDE SIKIŞTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Marsh, olay sonrasında, ayının konteynere girmek için çöp kutusunun ve emniyet mandalını geçmeyi başarmış olması gerektiğini ve ardından kapak arkasından kapandığında kendisini kaçamayacak durumda bulduğunu söyledi.

Çöp kutusunun içinden ayı çıktı! ile ilgili etiketler Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.