Çöp evde bulunan Muhammed'in son sağlık durumu nedir? Akdeniz Üniversitesi rektörü açıkladı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde 1 yıldır tutulan 9 yaşındaki Muhammed'in son sağlık durumunu açıkladı. "Boyu 138 santim. 17 kilo. Hiç okula gitmemiş, okuma yazma bilmiyor." diyen Özkan, "Taze fasulye yedi. Zayıf ama genel durumu iyi. Çok güler yüzlü bir çocuk." açıklamasında bulundu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde 1 yıldır tutulan 9 yaşındaki Muhammed'in son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"GÜLÜMSÜYOR, BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİYOR"

Cem Muhammet'in tedavi altında olduğunu ve genel sağlık durumun iyi olduğu belirten Özkan açıklamasında, "Hastamız, oğlumuz gelişme geriliği mevcut ama şuan algılayamadığımız, tedaviler sırasında göreceğiz ruhsal travmalar. Herhangi bir organ yetmezliği yok. Gülümsüyor, bizimle iletişime geçiyor. " dedi.

Çocuğun kilosuyla ilgili de bilgi veren Özkan Cem Muhammet'in 17 kilo, 138 cm. olduğunu söyledi.

CEM MUHAMMED NE ZAMAN TABURCU OLACAK?

"Taburcu olması için daha çok erken" diyen Özkan, "Güzel şeyler pozitif şeyler konuştuk beraber. Ürkütmeye gerek yok." ifadelerine yer verdi.

 

 

Çöp evde bulunan Muhammed'in son sağlık durumu nedir? Akdeniz Üniversitesi rektörü açıkladı! ile ilgili etiketler Bursa muhammed çöp ev
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.