Çok Programlı Anadolu Lisesi nedir? 1 Mart'ta Anadolu Liseleri yüz yüze eğitime başlayacak mı?

MEB son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Son dakika MEB haberine göre 1 Mart 2021'den itibaren yüz yüze eğitime geçecek olan liseler belirlendi. Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri ve meslek liselerinin açılış tarihi ve yüz yüze eğitime geçeceği vakit açıklandı.

1 Mart'ta okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitim başlıyor mu soruları, 19 Şubat MEB son dakika açıklamasıyla yanıtlarını buldu.

1 MART'TA OKULLAR AÇILIYOR MU?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar aldı. 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacağı açıklandı.

OKULLAR AÇILIYOR MU? MEB SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar aldı.

AA'da yer alan son dakika habere göre, MEB, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanmasına karar verdi.

Çok Programlı Anadolu Lisesi nedir? 1 Mart'ta Anadolu Liseleri yüz yüze eğitime başlayacak mı?

ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ NEDİR?

Nüfusun ve öğrencinin az olduğu yerlerde Anadolu lisesi, meslek lisesi ve teknik lisedeki programları tek lisede toplayan liselere çok programlı lise olarak adlandırılmaktadır. Çok programlı liseler geçtiğimiz senelerde çıkan yasa itibariyle Çok Programlı Anadolu Lisesi ismi ile eğitim öğretim hayatına devam ediyor.

Çok Programlı Anadolu Lisesi nedir? 1 Mart'ta Anadolu Liseleri yüz yüze eğitime başlayacak mı? ile ilgili etiketler MEB Okullar açılıyor mu meb son dakika yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.