Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusunun son hali şaşkına çevirdi!

Bir dönemin efsanevi televizyon programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncuları arasında yer alan Zeynep Koçak'ın değişimi, 'Yok artık' dedirtiyor. İşte sevilen oyuncunun yeni hali...

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncusu Zeynep Koçak'ın önceki halinden eser yok resmen. Koçak değişime kilo alarak başlamış. Ardında da yüzüne yaptırdığı küçük işlemlerle tanıdığımız halinden eser kalmayacak derecede değişime uğramış.

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusunun son hali şaşkına çevirdi!

ESKİ HALİNDEN ESER YOK...

Sadece yüzündeki değil, tarzındaki değişim de dikkat çekiyor Koçak'ın. Sarı saçlar gitmiş yerine koyu tonlar, kıvırcık saçlar gelmiş. Şimdilerde özellikle sosyal medyada çok konuşulan isimlerden biri olan Zeynep Koçak'ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırtıyor. Bir kısım takipçisi bu değişimi estetiğe bağlarken bir kısım ise yalnızca kilo almasına bağlıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusunun son hali şaşkına çevirdi! - Resim : 2

 Eski halinden eser kalmayan oyuncuya takipçileri 'annesi görse tanımaz' şekilde yorumlar yapıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusunun son hali şaşkına çevirdi! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya çok güzel hareketler bunlar zeynep koçak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.