Çok Güzel Hareketler 13 Kasım neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 13 Kasım neden yok sorusu gündemde. Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 13 Kasım var mı, ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap aranmakta.

Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan komedi programlarından Çok Güzel Hareketler hakkında bir son dakika gelişmesi yaşanmakta. Yenilenen kadrosuyla Pazar akşamları ekranlara gelen Çok Güzel Hareketler programında bir son dakika gelişmesi paylaşıldı.

Çok Güzel Hareketler Neden Yok 13 Kasım?

Çok Güzel Hareketler programı Taksim İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlama sonrasında 13 Kasım Pazar Star TV yayın akışından çıkarıldı. Saat 20.00’da Çok Güzel Hareketler programı yerine Bay Cam filmi izleyicilerle buluşacak.

Çok Güzel Hareketler programı yeni bölümüyle gelecek hafta 20 Kasım akşamında Star TV ekranlarında olacak.

Çok Güzel Hareketler 13 Kasım neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Çok Güzel Hareketler Bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.