Çok farklı kesimlerden sert tepkiler var: İsmail Saymaz da, Cem Küçük de isyan etti!

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin 29 sanıklı davada skandal bir karar verildi. Karara çok sert eleştiriler var

Mahkeme, aralarında Hanım Büşra Erdal, Gökçe Fırat Çulhaoğlu ve Atilla Taş gibi uzun süre terör örgütü FETÖ propagandası yaparak, algı operasyonları yürüten isimleri serbest bıraktı.

Karar, toplumun geniş kesimlerinden tepki alırken, birbirinden çok farklı görüşlere sahip iki isim de kararı sert ifadelerle eleştirdi.

İSMAİL SAYMAZ'DAN "AHMET ŞIK" ÇIKIŞI

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz kararın ardından sosyal medya hesabında, "Ekrem Dumanlı firari, Faruk Mercan kayıp, Büşra Erdal tahliye... Bu ülkede Fethullahçılık da kala kala Ahmet Şık ile Cumhuriyet'çilere kaldı." diye yazdı.

Saymaz tepkisini, "Büşra Erdal'ın bile tahliye olduğu Fethullahçılık suçundan Ahmet Şık'ın hala tutuklu olduğu ülke, yanılmadınız, Türkiye'dir." sözleriyle sürdürdü.

Bu çıkışı üzerinden kendisine yanır veren firari FETÖ'cü Emre Uslu'ya da sert çıkan Saymaz, "Alayınız gittiniz. Nerede bir Zaman'ın ve Cihan'ın gariban muhabiri ve editörü varsa içeri girdi. Hepsi bırakılsın, siz gelin." diye yazdı.

CEM KÜÇÜK'TEN MAHKEMEYE AĞIR SÖZLER

Karara, İsmail Saymaz ile sık sık polemiklere giren Cem Küçük'ten de benzer eleştiriler geldi.

Cem Küçük, FETÖ'cü medya yapılanmasının kilit isimlerinin serbest bırakılmasının ardından, "Fetullah alçağının bahar dediği bu mu? Tahliye isteyen savcı ve tahliye eden 25.Ağır Ceza Mahkemesi heyeti cevap verin!" diye yazdı.

Tahliyelerin hesabının verilmesini isteyerek Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı göreve çağıran Küçük, şu ifadeleri kullandı;

"Yurt genelinde 300'ü aşkın FETÖ tahliyesi var, Fetullah'ın BAHAR'ı bu mu ey hakimler? Bu millete hesap vereceksiniz.

Bekir Bozdağ bu akşam HSYK'yı acil toplamalı ve bazı hakimler ile ilgili işlem yapılmalı. Milletin talebi budur.

Adı belli FETÖ'cüleri tahliye eden her savcı ve hakim meslekten ihraç edilecek. DEVLET'in kesin kararı budur. Herkes bunu bilsin.

Bu mahkemelerin ve devletin sahibi millettir. Millete rağmen hiçbir tahliye yapılamaz. Kimse milletin ve devletin sabrını zorlamasın." / SuperHaber

Çok farklı kesimlerden sert tepkiler var: İsmail Saymaz da, Cem Küçük de isyan etti! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Cem Küçük FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.