Çocukluk hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Çocukluk hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? FOX TV'nin yeni dizisi Çocukluk 2. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. İşte Çocukluk dizisi ile ilgili tüm detaylar..

Çocukluk hangi kanalda? Saat Kaçta başlıyor merak ediliyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı Çocukluk dizisi bu akşam 2. bölümüyle FOX TV'de.

ÇOCUKLUK DİZİSİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

İlk bölümü geçtiğimi günlerde yayınlanan Çocukluk dizisi izleyiciden tam not aldı. Ali Kağan Umut Evi'nde geçen olayları konu edinen Çocukluk dizisi ile ilgili detaylar haberimizde.

Çocukluk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

ÇOCUKLUK DİZİSİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başlangıçta Kimsesizler ismiyle lanse edilen ancak daha sonra ismi değiştirilen Çocukluk dizisi her Cuma akşamı saat 20:00'da FOX TV'de ekrana geliyor.

 

Çocukluk hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Fox TV çocukluk dizisi hangi günler yayınlanıyor saat kaçta başlıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.