Çocuklar için dans kostümleri nereden alınır?

Çocuk kostümleri nereden alınır? Eğlenmek isteyen ve bu eğlencelere dans kostümleri ile gitmek isteyen çocuklar için hangi kostümler alınabilir? Sözcük, Latince "gelenek" anlamına gelen "consuetudo" sözcüğünden, İtalyanca ve Fransızcaya 18. yüzyılda, bir sanat terimi olarak "sahnede canlandırılan dönemde giyilen geleneksel giysiler" anlamında geçmiştir. Almancada da aynı şekilde kullanılmaktadır.

Kostüm, özellikle tiyatro ve sinema gibi sanat türlerinde kıyafetlerin tümüne verilen genel addır. Dans partisine katılmayı düşünen çocuklar, dans kostümleri nereden alınır diye düşünmekte. Ürünleri, insan sağlığına uygun materyaller kullanara üretene Kostümİstanbul sitesi bu işi en iyi yapan kostümcülerden biri. Çocuklar için dans kostümleri nereden alınır? Detaylar haberimizde...

Tangosfasfasfas

DANS KOSTÜMLERİ

Çocuklar için dans kostümleri için Kostumİstanbul sitesine bakabilirsiniz...

dans_kostumleri

DANS KOSTÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KOSTÜM İSTANBUL NEDİR?

Sitenin "Hakkımızda" kısmında şu ifadeler yer almaktadır...

2011 yılının Ocak ayında, İstanbul’da başladı serüvenimiz. Üç arkadaş çıktığımız bu yolculukta, her geçen gün, tecrübemize tecrübe katarak iki arkadaş çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendimize ‘düşlerin terzileri’ diyoruz. Bu iki kelimenin birlikteliğinden çıkan sihrin, bizi ve işimize olan tutkumuzu çok iyi anlattığını düşünüyoruz. Biz, hayal ile gerçeği bir araya getiriyoruz; El emeğimizle, iğnemizle ipliğimizle ve işimize duyduğumuz sonsuz sevgimizle. Biz hayalcilerin, hayalperestlerin kurduğu düşleri gerçekleştiren ve yaşatan kostümler yapıyoruz. Bu kostümlerle yaşadıkları ‘o anı’ unutulmaz kılıyoruz.

Ürünlerimizi, insan sağlığına uygun materyaller kullanarak üretiyoruz. Yaptığımız şeyin sadece bir iş değil, özen gerektiren bir sanat olduğunun farkındayız. Bu sanata, sihrimizi katıp hayallerinizi gerçekleştirmeye tüm coşkumuzla devam ediyoruz.

Daima sevgiyle kalın, Kostüm İstanbul Ailesi.

KOSTÜM İSTANBUL SOSYAL SORUMLULUK

Sitenin "Sosyal Sorumluluk" kısmında şu ifadeler yer almaktadır...

Bu dünyayı sevmek kurtarır...

Kostüm İstanbul ailesi olarak, sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ediyor, destekliyor ve üzerimize düşeni layıkıyla yapmak için çalışıyoruz.

İnanıyoruz ki yeterince ister ve bu isteği gerçekleştirmek adına doğru adımlar atarsak dünya daha yaşanabilir bir yer olacak. Dünyayı güzelleştirmek bizim elimizde, bunun içinse sevmek lazım diyoruz; Yaptığın işi, insanları, hayvanları ve doğayı… Çünkü dünya, bunlarla güzel. Kıymetini bilmek gerek.

DANS TÜRLERİ

Bale

Rock
Broadway
Bale
Ça-ça
Disko
Foxtrot
Halk Oyunları
Hip Hop
Jazz
Jive
Kalipso
Lirik
Mambo
Modern Dans
Paso Doble
Pop
Punk
Rumba
Salsa
Samba
Swing
Tango
Vals
Oryantal
Sirtaki
Roman
Tartara Barbara

MODERN DANS NEDİR?

Modern dans, 20. yüzyılın başlarında balenin değişmez kurallarına tepki olarak gelişen bir dans türüdür.

Bu dans, hemen her tür müziğe uydurulabilir. Yeni hareket stilleri yaratmak için diğer dans hareketleriyle birleştirilebilir. Modern dansta amaç, vücudun doğal duruşundan yararlanmaktır.

II. Dünya Savaşı'nın başlarından itibaren yapılmaya başlanmıştır. O zamanlar sadece bir dans türü olarak görülen modern dans şimdi dinlendiricidir ve her müzik türüne ayak uydurabilir.

PUNK

Punk şu anlamlara gelebilir:

Punk rock, düzen karşıtı bir rock müzik türü.
Punk kültürü, punk rock'a dayalı bir altkültür.
Punk ideolojisi, punk alt kültürünün siyasi yönü.

TANGO

Tango, Buenos Aires, Arjantin ve Montevideo, Uruguay kökenli bir dans ve müzik türüdür. Dansla beraber gelişen müzik tarzı da aynı adla anılmaktadır.

İlk yılların tangosu "tango criollo" veya "basit tango" olarak bilinmekle beraber, günümüzde Amerikan ve uluslararasi tango stilleri, Fin tangosu, Çin tangosu gibi çeşitli türler gelişmiştir. Ancak orijinal tango, doğduğu toprakların adıyla, "Arjantin tangosu" olarak anılmaktadır. Tangonun dramatik duygusu, dans sırasında çok zengin doğaçlama fırsatları yaratması, dansın özünde aşk ve melankoli tutkusunun yatmasından ileri gelmektedir.

Tango müziğinin temel çalgısı Alman icadı olan fakat ismini Arjantin Tango'su ile duyuran akordeonun akrabası bandoneon'dur.

Çocuklar için dans kostümleri nereden alınır? ile ilgili etiketler kostüm çocuklar için dans kostümleri nereden alınır çocuk kostümleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.