Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıllardır evlerimize konuk olan Çocuklar Duymasın ekibi geçen hafta yeni sezona başladı. Çocuklar Duymasın dizisinin 46. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Havuç’un, Simay’la evlenmek istemesi üzerine Haluk harekete geçer ve Simay’ın ailesine aracı ile haber gönderir. Bu sırada Meltem, Havuç’un ani evlilik kararından hiç memnun değildir, bu yüzden Haluk’u da engellemeye çalışır. Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar ve yeni görüntüler haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 36. bölümü izleyici ile buluştu. Son bölümde; Haluk ve Meltem, dünürleriyle tanışmak için bir restorana gider. Ancak restoranda başlarına öyle bir şey gelir ki, herkesin hayatı alt üst olur. Öte yandan Haluk ve Meltem’in karşı dairesine yeni komşular taşınacaktır. Başta Gönül ve Tuna olmak üzere herkes yeni komşuları çok merak etmektedir. Uzun ve meraklı bir bekleyişten sonra, yeni komşuların kim olduğunu öğrenenler, büyük bir şok yaşar. Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni görüntüler ve son gelişmeleri bu haberde bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇOCUKLAR DUYMASIN 46. BÖLÜM ÖZETİ
Havuç’un, Simay’la evlenmek istemesi üzerine Haluk harekete geçer ve Simay’ın ailesine aracı ile haber gönderir. Bu sırada Meltem, Havuç’un ani evlilik kararından hiç memnun değildir, bu yüzden Haluk’u da engellemeye çalışır. Ancak Havuç’un evlilik fikrini destekleyen Haluk, Simay’ın ailesiyle çoktan iletişime geçmiştir bile...

Gelin adayı Simay'dan hoşlanmayan Meltem'i zor günler beklemektedir! Haluk ise bu durumu fırsat bilip, Meltem'i iyice çileden çıkarmaktadır.

Haluk ve Meltem, dünürleriyle tanışmak için bir restorana gider. Ancak restoranda başlarına öyle bir şey gelir ki, herkesin hayatı alt üst olur. Öte yandan Haluk ve Meltem’in karşı dairesine yeni komşular taşınacaktır. Başta Gönül ve Tuna olmak üzere herkes yeni komşuları çok merak etmektedir. Uzun ve meraklı bir bekleyişten sonra, yeni komşuların kim olduğunu öğrenenler, büyük bir şok yaşar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 46. BÖLÜM İZLE!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 47. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

ÇOCUKLAR DUYMASIN 45. BÖLÜM ÖZETİ
Havuç, yaz tatilinde tanıştığı Simay adında Karadenizli bir kıza kör kütük aşık olur. Aşık Havuç’un gözü, Simay’dan başka hiç kimseyi görmemektedir. Havuç, Simay’a evlenme teklif eder ve ardından da onu Haluk ve Meltem’le tanıştırır. Haluk ve Meltem bu evlilik fikrine nasıl yaklaşacaktır?

Yaz tatilinde Haluk’un başına çok kötü bir olay gelmiştir. Ancak Haluk, başından geçen bu kötü olayı herkesten saklar. Bu Haluk için o kadar büyük bir sırdır ki, Meltem’e bile söylemez. Haluk’un herkesten sakladığı sırrı büyük merak konusu olur. Başta Meltem olmak üzere, herkes Haluk’un sırrının peşine düşer.

Öte yandan Tuna, Gönül’ün tüm uyarılarına rağmen kendi sosyal medya hesabında Merve’nin fotoğrafını paylaşır. Merve bu fotoğrafının asla paylaşılmasını istememektedir, ancak Tuna fotoğrafı silmeyince Merve için yapılacak tek bir şey kalmıştır! Merve Tuna’yı mahkemeye verir!

Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 3

ÇOCUKLAR DUYMASIN 44. BÖLÜM ÖZETİ / SEZON FİNALİ ÖZETİ
Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Bu vesileyle korkulacak bir insan olmadığını çevresindekilere göstermek isteyen Haluk, herkese sarılmaya başlar. Haluk’u bu şekilde görmeye alışkın olmayanlar büyük bir şok yaşar.

Öte yandan Haluk hiç yürümediği için Meltem onu yürütmeye çalışır. Meltem, Haluk’un çevresindeki herkesi organize eder. Haluk, iş yerinde İrem ve Tolga, evde de Meltem ve Zeynep yüzünden asla oturamaz. Gönül ve Tuna, çocukların karne gününe gidecektir. Çocukların karne günü Gönül ve Tuna arasında hangi tartışmanın çıkmasına sebep olacaktır.

Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 4

ÇOCUKLAR DUYMASIN
Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Yapım: Mint Motion Pictures
Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman - Burcu Güven

Çocuklar Duymasın Oyuncuları

OYUNCULAR
Tamer Karadağlı (Haluk),Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç Kanert (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Mehmet Baran Erdoğan ( Havuç Emre), Ferdi Akarnur ( Müsteşar Kemal) , Melek Şahin (Emine), Alpaslan Özmol ( Çaycı Hüseyin), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye- Hüseyin’in annesi), Buse Sinem İren ( Simay), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve) Şükrü Koruyucu (Şükrü), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Tuna Arman ( Tuna’nın karısı Özlem) , Kalust Şalcıoğlu ( Sertaç) Meto- ( Etem Caner Karaüç) , Haluk Özenç (Arda) Sinem Güven ( Hatice), Deniz Gök ( İrem), Serkan Balbal ( Tolga), Tunahan Büyükercan ( Yiğido), Yakup Uysal ( Kahveci Yakup)

 

Çocuklar Duymasın 46. bölüm izle! 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Kanal D çocuklar duymasın 36. bölüm izle çocuklar duymasın 47. bölüm yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.