Çocuklar Duymasın 35.bölüm fragmanı izle!

Yıllardır ekranların sevilen dizisi olan Çocuklar Duymasın 34.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Mint Motion Pictures imzalı Çocuklar Duymasın Kanal D'de ekranlarında yayınlanıyor. Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay oturuyor. Başrollerinde ise Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer alıyor. Haftaya neler olacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler oluyor? İşte Çocuklar Duymasın 35.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın hayranlıkla takip ediliyor. Her bölümü izleyici tarafından büyük ilgi görüyor. Dün akşam 34.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Evlat edinmek isteyen Meltem ve Haluk'a müjdeli haber gelir.Evlat edinmek için uygun bulunuyorlar. Vatandaşların büyük ile gösterdiği dizide haftaya neler olacağı ise merakla araştırılıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Çocuklar Duymasın 35.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_2

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir süre önce evlat edinmek için başvuru yapan Haluk ve Meltem’e sevindirici bir haber gelir. Haluk ve Meltem evlat edinmek için kurum tarafından uygun bulunmuştur. Şimdi onları daha heyecanlı günler beklemektedir. Haluk ve Meltem evlat edinecekleri çocukla tanışmaya gider. Öte yandan Tuna, eski karısı Özlem’e verdiği borç paranın, Sertaç ve Özlem’in balayı parası olduğunu öğrenince yıkılır. Onlara balayı yapsınlar diye para veren Tuna, Gönül’ün çok istediği gemi tatilini alamamış, ama aldığını söylemiştir. Tuna’nın başı fena halde derttedir. Merve en sevdiği fenomenlerden biri olan Başak Karahan ile tanışır. Başak’ı evde gören Merve, gözlerine inanamaz!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 32.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Son zamanlarda çevresindeki herkesten beyaz saçları ile ilgili eleştiri alan Taş Fırın Haluk, farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yola girer! Dar Gömlek Tolga’nın aklına uyan Haluk, saçlarındaki beyazları koyultmak için bir şampuan kullanır. Fakat sonuç Haluk’u hiç de mutlu etmez.Saçlarının yeni halini Meltem’den bile saklayan Haluk, şapka ile dolaşmaya başlar. Haluk’un yeni saçları büyük merak konusudur. Meltem, Gönül ve Tuna Haluk’un şapkasını çıkarmaya çalıştıkça bir birinden komik anlar yaşanır.

31.BÖLÜM ÖZETİ

Tutku, Meltem onun gerçek yüzünü ortaya çıkardığında bir söz vermişti. Geri dönecek ve Meltem’in korkulu rüyası olacaktı. Tutku sözünü tuttu, baştan aşağıya değişti. Bam başka bir insan oldu. Havuç’la samimi arkadaş oldu... Şimdi sıra ailenin içine girmesindeydi.Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, günlerdir herkes, Havuç’un arkadaşı Alev’i merak ediyordu. Büyük buluşma sonunda yaşanıyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 30.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem, Havuç’un esrarengiz arkadaşı Alev’i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç’un arkadaşı Alev’le tanışmak için eve gelenler, Alev’in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.Haluk ve Meltem, Havuç’un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır? Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç’ı, Haluk’ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk’u oldukça sinirlendirir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU

Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

29.BÖLÜM ÖZETİ

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Havuç’a sonunda ulaşılır. Havuç bu süreçte, internetten tanıştığı bir kız arkadaşıyla vakit geçirmekte olduğu için kimseye haber vermemiştir. Taş Fırın Haluk küplere biner, Havuç’u eve çağırır. Kızın kim olduğu büyük bir merak konusuyken, Havuç babasının elinden zor kurtulacaktır.Müsteşar Kemal, Havuç’un daha sorumluluk sahibi bir erkek olması için evlenmesi gerektiğini düşünür. Bunun için Havuç’un yeni arkadaşı bu esrarengiz kızla tanışmak ister. Kemal herkesi organize eder ve Havuç’a arkadaşını eve getirmesini söyler. Herkes merakla kızın gelmesini beklerken, Tutku ailenin mutluluğunu bozmak için kötü planlar peşindedir.

33.BÖLÜM ÖZETİ

Dar Gömlek Tolga’nın verdiği şampuanla yıkanan Haluk, saçlarının yeni halini görünce bere ile dolaşmaya başlar. Başta Meltem olmak üzere, Haluk’un çevresindeki herkes Haluk’un saçlarına ne olduğunu çok merak etmektedir. Ancak Haluk, beresini asla çıkarmaz.Haluk ısrarlara dayanamaz ve bir süre sonra beresini çıkarır! Haluk’un yeni saçlarını görenler büyük bir şok yaşar. Öte yandan Tuna tatil için biriktirdikleri parayı, eski karısı Özlem’e borç olarak verir. Ancak bu durum Gönül’den gizlidir. Gönül ve çocuklar tatil paketini şimdiden almak isteyince ortalık karışır.

Çocuklar Duymasın 35.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın 35bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.