Çocuklar Duymasın 31.bölüm fragmanı izle!

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın bulunduğu Çocuklar Duymasın ekranların sevilen dizileri arasındadır. Herkesin kendiden, ailesinden bir şeyler bulduğu dizi izleyici tarafından büyük bir ilgi ile izleniyor. Kanal D'nin önemli yapımlarından olan Çocuklar Duymasın reyting sonuçlarında da kanalın yüzünü güldürüyor ve her hafta liderlik koltuğunun sahiplerinden biri oluyor. Peki yeni bölümde neler oluyor? İşte 31.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde..

Yıllardır ekranların efsane dizisi Çocuklar Duymasın televizyona damgasını vurmaya devam ediyor. Bu akşam 30. bölümü ile Kanal D ekranlarına geldi. Tutku'nun Emre ile arkadaş olmasından ailesinin haber olup olmayacağı merak ediliyor. Efsane dizi muhteşem oyuncu kadrosunun yanında reyting yarışında da zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Çocuklar Duymasın 31.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun cevabı ayrıntıları ile haberimizde...

cats_10

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem, Havuç’un esrarengiz arkadaşı Alev’i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç’un arkadaşı Alev’le tanışmak için eve gelenler, Alev’in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.Haluk ve Meltem, Havuç’un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır? Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç’ı, Haluk’ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk’u oldukça sinirlendirir.

29.BÖLÜM ÖZETİ

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Havuç’a sonunda ulaşılır. Havuç bu süreçte, internetten tanıştığı bir kız arkadaşıyla vakit geçirmekte olduğu için kimseye haber vermemiştir. Taş Fırın Haluk küplere biner, Havuç’u eve çağırır. Kızın kim olduğu büyük bir merak konusuyken, Havuç babasının elinden zor kurtulacaktır.Müsteşar Kemal, Havuç’un daha sorumluluk sahibi bir erkek olması için evlenmesi gerektiğini düşünür. Bunun için Havuç’un yeni arkadaşı bu esrarengiz kızla tanışmak ister. Kemal herkesi organize eder ve Havuç’a arkadaşını eve getirmesini söyler. Herkes merakla kızın gelmesini beklerken, Tutku ailenin mutluluğunu bozmak için kötü planlar peşindedir.

TAMER KARADAĞLI

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır.

İlkokula başlamadan önce ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlköğrenimine Amerika’da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye döndü ve TED Ankara Koleji’ne yazıldı.

Kendi deyimiyle, Türkiye’ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti ve dayanamayıp Amerika’ya döndü. Karadağlı lise son sınıfta Türkiye’ye kesin dönüş yaptı ve Çankaya Lisesi’nden mezun oldu.

Sinema sevdası o yıllarda başladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

İlk kez bir filmde 1993 senesinde oynadı.

TRT‘de yıllarca oynayan “Ferhunde Hanımlar” dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ünlendi.

Üniversite yıllarında başladığı dublaj işini de başarı ile devam ettirdi. Robert De Niro, Marlon Brando‘nun gençliği, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.

1200 bölüm süren "Ferhunde Hanımlar" dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra ki en önemli işi “Çocuklar Duymasın” isimli tv dizisindeki “TAŞ FIRIN” Haluk rolüydü.

İyi seviyede İngilizce bilen Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşabilmektedir.

Tamer Karadağlı, 2002 senesinde evlendiği Arzu Balkan ile 2007 senesinde boşandı. 2 Temmuz 2006’da kızları Zeyno dünyaya geldi.

ROL ALDIĞI PROJELER

Çocuklar Duymasın – 2017

Pamuk Prens – 2016

Acayip Hikayeler – 2012

Adım Bayram Bayram – 2011

Çocuklar Duymasın – 2010

Sağlık Olsun – 2009

Ah Kalbim- 2009

Son Ağa – 2008

Kiralık Oda – 2008

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım – 2007

Fedai – 2007

Living & Dying – 2007

Ben Fazla Kalmayacağım – 2007

Sınavdan Sonra – 2006

Hayatım Sana Feda – 2006

Arka Sokaklar – 2006

Beyza’nın Kadınları – 2005

Şans Kapıyı Kırınca – 2004

Yağmur Zamanı – 2004

Bir Tutam Baharat – 2003

En Son Babalar Duyar – 2002

Çocuklar Duymasın – 2002

Nasıl Evde Kaldım – 2001

Artık Sevmeyeceğim – 2000

Sarı Evin Esrarı – 2000

Şaşı Felek Çıkmazı – 2000

Demir Leblebi – 1999

Babam Olur musun? – 1999

Ferhunde Hanımlar – 1993

ZEYNO GÜNENÇ

İlkokul ikinci sınıftayken annesinin yönlendirmesiyle bale eğitimi almaya başlayan Zeyno Günenç, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bursa Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde üç yıl çalıştı. Bu kurumdan istifa edip bir yıllığına Kanada Vancouver'a giderek eğitimini geliştirdi. Yurtdışı da dahil olmak üzere birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle "Üç Salakşörler" adlı oyunla üç yıl süren bir turneye çıkarak Türkiye'nin birçok yerini gezdi. Çocuklar Duymasın adlı dizideki "Dominant Gönül teyze" karakteriyle ünlendi. Okan Bayülgen'le bir evlilik geçiren sanatçı, Tiyatrokare topluluğunda çalıştı. TRT'de yaptığı sabah programından bazı baskılar nedeniyle ayrıldığı ileri sürüldü. 1988 yılından itibaren çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

13_cocuklar-duymasin-29-bolum-fragmani-yayinlandi-mi_151898358513

ÇOCUKLAR DUYMASIN 28.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gerçek yüzü ortaya çıkan Tutku, intikam almak üzere yeniden harekete geçer ve herkesi endişelendirecek bir hamle yapar!
Çocuklar Duymasın 18 Şubat pazar akşamı yayınlanan 28. Bölümünde, Tutku intikam için kolları sıvıyor. Haluk ve Meltem, Tutku'dan artık kurtulduklarını düşünmeye başlar. Ancak Tutku, yaşadığı bu durumun öfkesiyle intikam için harekete geçer. Haluk ve Meltem'in mutlu olmasına asla izin vermeyecek olan Tutku'dan şok eden bir hamle gelir. Haluk ve Meltem ise arkalarından çevrilen işlerin henüz farkında değildir. Meltem'e gelen bir telefon ise onları hayatını alt üst edecektir...

27.BÖLÜM ÖZET

Meltem, Tutku'nun gerçek yüzünü ortaya çıkaracak zekice bir hamle yapıyor ve düğüm çözülüyor!
Çocuklar Duymasın 11 Şubat pazar yayınlanan 27. Bölümde, Tutku yolun sonuna geliyor! Meltem'i çevresindekilere karşı hasta gibi gösteren Tutku, daha da ileri gidiyor! Tutku'nun anlattıkları herkesi etkiliyor. Meltem'in günlüğünü ele geçiren Tutku, oraya kendince bir şeyler daha ekliyor. Herkes bu satırları Meltem'in yazdığını ve psikolojisinin bozuk olduğunu düşünmeye başlıyor. Hiç kimseyi kendine inandıramayan Meltem zor zamanlar geçiriyor. Bu duruma bir nokta koymak için zekice bir plan yapan Meltem, sonunda Tutku'nun maskesini düşürmeyi başarabilecek mi?

Çocuklar Duymasın 31.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın 31bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.