Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO

Çocuklar Duymasın son zamanlarda bir bitecek bir devam edecek derken devam etti. Çocuklar Duymasın dün akşam 19. bölümü ile ekrana geldi. Haluk ve Meltem'in boşanacağı konusu üzerinde durulan Çocuklar Duymasın yine çok çekişmeli geçti. Sürpriz dakikaların yaşandığı Çocuklar Duymasın'ın 20. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Haluk, Meltem'e yakalanıyor. Meltem'in tepkisi ne olacak? Çocuklar Duymasın 19. bölümde neler oldu? Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmaı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın 19. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haber özette...

19. bölümü ile karşımıza çıkan Çocuklar Duymasın son zamanlarda bir bitecek bir devam edecek derken devam etti. Çocuklar Duymasın dün akşam 19. bölümü ile ekrana geldi. Haluk ve Meltem'in boşanacağı konusu üzerinde durulan Çocuklar Duymasın yine çok çekişmeli geçti. Sürpriz dakikaların yaşandığı Çocuklar Duymasın'ın 20. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Haluk, Meltem'e yakalanıyor. Meltem'in tepkisi ne olacak? Çocuklar Duymasın 19. bölümde neler oldu? Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuklar Duymasın 19. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haber özette...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mahkeme kararıyla bir ay aynı evde yaşamak zorunda olan Haluk ve Meltem’i zor günler beklemektedir. Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündüğü için Haluk’la bir saniye bile aynı evde kalmak istemeyen Meltem, kendince çözümler üretmeye çalışır.

Haluk ve Meltem ne kadar uzlaşmaya çalışsa da, ikisinin aynı evde kalması büyük bir kaosun yaşanmasına neden olur. Gönül ve Tuna’nın hayatına da giren Tutku, özellikle Gönül’ün sevgisini kazanmayı başaracak mıdır?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk’la barışmak için otele giden, ancak onu orda Tutku ile gören Meltem için artık bu evlilik tamamen bitmiştir. Meltem boşanma sürecini hızlandırır. Haluk ve Meltem boşanmak için mahkemeye gider ve hakim karşısına çıkar.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Meltem, işinden de istifa eder. Haluk da kendine yeni bir hayat kurmak üzeredir, kiralık bir ev tutar. Artık Haluk ve Meltem için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Haluk ve Meltem dönülmez bir yola girmiştir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 19. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

ÇOCUKLAR DUYMASIN OYUNCU KADROSU

HALUK

TAMER KARADAĞLI

Taş Fırın Haluk

Haluk sert olduğu kadar, duygusal da olan ama çoğunlukla duygularını belli etmekten kaçınan bir erkektir. Kıskanç, anti romantik olan Taş Fırın Haluk bu nedenle eşi Meltem’le sürekli tartışır. Meltem, sevildiğini her defasında duymak ve hissetmek ister. Haluk, Meltem’in romantizm beklentilerini çoğunlukla karşılayamasa da, kendi yöntemleri ile eşini mutlu etmeye çalışır. Oldukça milliyetçi bir karakter olan Haluk’un ülke sevdası da Meltem sevdası da hiç bitmez.

MELTEM

PINAR ALTUĞ

Meltem

Meltem, kariyerinin zirvesinde çok güzel bir kadındır. Başarılı bir iş kadını olan Meltem’in hayattaki en büyük amacı Haluk’un içindeki duygusal ve romantik erkeği çıkarmaktır. Ancak bu Taş Fırın erkeği Haluk için çok zordur. Bu yüzden Haluk’la sürekli tartışır. Ne kadar tartışsa da kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Meltem, bu inadından hiçbir zaman vazgeçmez ve günün sonunda istediğini Haluk’a yaptırmayı başarır.

DOMANANT

ZEYNO GÖNENÇ

Dominant Gönül

Gönül, ilk evliliğinden Beton Orçun diye bir oğlu olan ve Zero Tuna’yla ikinci evliliğini yapmış dominant bir kadındır. Gönül ve Tuna’nın evliliğinde, Meltem ve Haluk’un evliliğinin aksine Gönül daha baskındır. Bu evlilikte hiçbir zaman Tuna’nın sözü geçmez. Aynı zamanda Gönül bir TEOG annesidir. Oğlu Orçun ve Tuna’nın kızı Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Gönül’ün şimdiki en büyük problemi Orçun ve Merve’yi internetten koparıp ders çalışmalarını sağlamaktır.

ZERO

VOLKAN SEVERCAN

Zero Tuna

Tuna, Gönül’e büyük bir aşkla bağlıdır, aşırı romantiktir. Gönül’ün ağzından çıkan her şeyi saniyesinde yerine getirir. Bu yüzden zaman zaman Haluk’un dalga konusu olur. Heyecanlı ve panik bir karakter olan Tuna, ne zaman başına üzücü ve gergin bir olay gelse baygınlık geçirir. Tuna’nın bu tür olaylara gösterdiği hassasiyet diğer insanlara göre daha fazla olduğu için eşi ve dostları da bu konuda dikkatli davranır.

Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın 19. bölüm 20. bölüm fragman çocuklar duymasın 19 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.