Çocuğu olmayana okunmuş elma!

Fatih Medreseleri’nin hocası Recep Konuk, şahsi sosyal medya hesabından çocuğu olmayan ailelere elma okuduğunu belirten video ve fotoğraflar paylaştı. O görüntüler gazeteci İsmail Saymaz'ı isyan ettirdi.

İsmailağa Cemaati’nden uzaklaştırılan Fatih Medreseleri’nin hocası Recep Konuk, “Çocuğu olmayan ailelere elma okuduk” diye yazdı ve o anların görüntüsünü paylaştı.

Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz da sosyal medya hesabından konuyla ilgili Recep Konuk’un görsellerini paylaşarak, “İsmailağa Tarikatının kollarından Fatih Medresesi hocası Recep Konuk, çocuğu olmayanlara okunmuş elma satıyor. Bu ülkede her nesnenin ticareti izne tabidir, ‘din’ hariç. Yok mudur din tüccarlarına bir dur diyecek olan? Din bu kadar sahipsiz midir?” diye yazdı.

İşte İsmailağa Cemaati’nin içinden çıkan Fatih Medreseleri’nin hocası Recep Konuk’un ve İsmail Saymaz’ın paylaşımları:

Çocuğu olmayana okunmuş elma!

Çocuğu olmayana okunmuş elma! - Resim : 2

Çocuğu olmayana okunmuş elma! - Resim : 3

Çocuğu olmayana okunmuş elma! - Resim : 4

ALİ ERBAŞ SAVAŞ AÇMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz gün Nevşehir'de din görevlileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, din tüccarlarına savaş açtığını şu sözlerle dile getirmişti:

"Televizyonlar bile kurmuşlar. Birisi bana göndermiş, ekranda çok açık bir şekilde diyor ki 'Başım ağrıyor, dişim ağrıyor. Bunun duası şudur.' Hesap numarası veriyor, 'Şuraya şu kadar yatır, ona göre duanı yapacağım.' Bu derece milletimizi menfaate bağlayan şebekeler oluşmuş. Bunlarla biz mücadele edeceğiz"

 

Çocuğu olmayana okunmuş elma! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz İsmailağa Cemaati Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.