Clio, Zoe, Megane, Taliant... Tüm Renault binek araçlarda 50.000 TL fırsatı devam ediyor! Renault fiyat listesi de güncellendi!

Renault binek araçlarda Şubat ayına özel kampanyalar duyuruldu. Düşük faiz oranlarıyla tüm Renault binek araçlarda cazip seçenekler uygulanacak. Renault Şubat ayı fiyat listesi de güncellendi…

Türkiye’de otomobil fiyatlarına yaşanan artış sonrasında vatandaşlar araç kampanyalarını araştırmaya başladı. Şubat ayına girilmesinin ardından yeni birçok avantajlı kampanyayı duyuran otomobil firmaları vatandaşların yeni dönemde de rahat ödeme planları ile araç sahibi olmasını sağlamayı hedefliyor.

Küresel piyasalarda ve yurt içinde otomotiv sektöründe yaşanan sıkıntılar ve Türkiye’de yüksek enflasyon, vergiler ve döviz kurundaki hareketlilik sonrasında artan fiyatlar dikkat çekiyor. Şubat ayına özel Renault modellerinde geçerli fırsatlar ise dikkat çekti.

TÜM RENAULT MODELLERİNDE 50 BİN TL KREDİ FIRSATI!

Tüm Renault modellerinde Şubat ayına özel 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve sadece yüzde 0,99 faiz oranlarıyla uygulanacak. Düşük faiz oranlarıyla kullandırılacak kredi kapsamında uygun ödeme koşulları sunuluyor. Tüm Renault modellerinde perakende satın alımlarında geçerli olan kredi, düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle uygulanacak.

50.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranlarıyla aylık 4.509 TL taksit ödemesi ile kullandırılacak. Tüm Renault modellerinde geçerli kredi fırsatlarından yararlanarak vatandaşların dilediği Renault modeline sahip olması sağlanacak.

RENAULT 2023 ŞUBAT GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Clio, Zoe, Megane, Taliant... Tüm Renault binek araçlarda 50.000 TL fırsatı devam ediyor! Renault fiyat listesi de güncellendi!

Şubat ayının ilk haftası itibariyle Renault modellerinde fiyatlar güncellendi. Avantajlı kredi kampanyasının yanı sıra fiyatlarında da cazip fırsatlar sunan Renault, uygun geri ödeme seçeneklerini de sunuyor. Renault 2023 Şubat ayı güncel fiyat listesi:

  • Renault Clio Touch 1.0 TCe X – Tronic 90 bg – 526.000 TL
  • Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg – 393.000 TL
  • Renault Captur Touch 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg – 807.000 TL
  • Renault Megane Sedan Joy 1.3 TCe EDC 140 bg – 692.000 TL
  • Renault Koleos Icon 1.3 TCe EDC 160 bg – 1.247.900 TL
  • Renault Zoe Intense 80 kW Z.E. 50 – 899.900 TL
Clio, Zoe, Megane, Taliant... Tüm Renault binek araçlarda 50.000 TL fırsatı devam ediyor! Renault fiyat listesi de güncellendi! ile ilgili etiketler Renault kredi Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.