Çinliler Fenerbahçe'nin yıldızı için geliyor!

Fenerbahçe’de bu hafta hareketli saatler yaşanacak. Yarın Krasnodar ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde Fernandao, Çinlilerin yakın takibinde.

Fernandao’ya talip geliyor. Çin Kulübü Tianjin Quanjion kulübünün scout’ları Pazar günü sarı lacivertlilerin oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasında Brezilyalı oyuncuyu izleyecekler. Eğer olumlu rapor verilirse bu futbolcu için Fenerbahçe’ye resmi teklif yapılacak.

Bir diğer tartışılan konu ise Dick Advocaat… Hollandalı hoca Advocaat’ın durumu mart sonunda belli olacak. Fenerbahçe yönetimi ve Advocaat ayrı ayrı değerlendirecekler ve gelecek yıld evam edilip edilmeyeceğine karar verecekler.

Fenerbahçe, Güney Amerika’dan bir kaleci transfer etmek istiyor. Bu konuda çalışmalar ve araştırmalar da yapılıyor.

Trabzonspor ile ipleri koparak ve beklemeye geçen Mehmet Ekici artık Fenerbahçe’de diyebiliriz. Onun yanı sıra bir orta saha oyuncusu daha transfer edilmek isteniyor. Planlamada bir de forvet oyuncusu var.

Çinliler Fenerbahçe'nin yıldızı için geliyor! ile ilgili etiketler Çin Fenerbahçe Fernandao tianjin quanjion
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.