Çin'de tayfun felaketi! Sulara kapılan yaşlı adamı otobüs şoförü böyle kurtardı

Çin'de etkili olan Doksuri Tayfunu nedeniyle yollar sular altında kaldı. Sel sularına kapılan bir adamı kurtaran otobüs sürücüsünün görüntüleri, otobüs kameralarına yansıdı.

Çin’de etkili olan Doksuri Tayfunu ülke genelinde şiddetli yağışa neden olurken ülkenin doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Jinan kentinde sel sularına kapılan bir adam son anda kurtarıldı.

Cuma günü yaşanan olayda, bir otobüs sürücüsü sular altında kalan yolda otobüsü yavaş yavaş ilerletirken hemen otobüsün önünde farkettiği sel sularının sürüklediği enkazda mahsur kalan adamı kurtarmak için harekete geçti.

Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen görüntülerde hızla otobüsten inan sürücü, yaşlı adamı kurtarmayı ilk denemede başaramasa da imdadına çevrede bulunanların yetiştiği görülüyor.

Yaşlı adam, 6 kişinin uzun uğraşları sonucu kurtarılırken bir an bile düşünmeden yaşlı adama yardıma koşan otobüs sürücüsü ise takdir topladı.

Çin'de tayfun felaketi! Sulara kapılan yaşlı adamı otobüs şoförü böyle kurtardı ile ilgili etiketler Sağanak Yağış Çin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.