Çin'de koronanın yeni mutasyonu ortaya çıktı! Daha geç fark ediliyor...

Çin'de yeni tip koronavirüsün daha tehlikeli bir mutasyonunun tespit edildiği ileri sürüldü. Çin kaynaklarına göre, virüs Rusya kaynaklı.. Yeni virüs nedeniyle ülkenin kuzeyinde yaklaşık 100 milyon kişi karantinaya alındı...

Çin'in kuzeydoğu eyaletlerinde Wuhan'da salgına yol açan koronavirüsün farklı bir mutasyonunun ortaya çıktığı ileri sürüldü.

Yeni mutasyonda semptomlar tüm dünyayı etkisi altında tutan virüse göre 1 -2 hafta daha geç ortaya çıkıyor. Bu durum da vakaların tespiti zorlaşıyor ve yayılım hızı daha yüksek görülüyor.

Bu nedenle yeni mutasyon virüsün tedavisi de daha uzun ve zor oluyor.

Çin yeni mutasyonun Rusya kökenli olduğunu ileri sürüyor.

Rusya'dan Çin kuzeyine geldiğini iddia eden Çin kaynakları ülkenin kuzeyindeki 3 eyalette bulunan 100 milyon kişinin karantina altına alındığını iddia etti.

Çin'de koronanın yeni mutasyonu ortaya çıktı! Daha geç fark ediliyor... ile ilgili etiketler Çin Rusya mutasyon kororavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.