6 ay boyunca tuvalet suyu içtikleri ortaya çıktı: Saçları bile döküldü...

Çin'in Pekin kentinde yaşayan bir çift, yeni dairelerinde 6 ay boyunca tuvalet suyu içtiklerini öğrenince hayatlarının şokunu yaşadı.

Çin'in Pekin kentinde bir çift, yeni dairelerine taşındıktan sonra altı ay boyunca tuvalet suyu içtiklerini öğrenince dehşete düştü.

Jam Press'in haberine göre; Bay Tan olarak anılmayı tercih eden bir adam ve kimliği belirsiz kız arkadaşı, Mayıs ayında taşınmalarından kısa bir süre sonra tuhaf sağlık sorunları yaşamaya başladı. Her ikisinde de açıklanamayan bir öksürük gelişti, hatta Tan saçlarının döküldüğünü ve sivilce çıktığını iddia etti.

Tan, altı aydır su faturasını ödemediğini ve buna rağmen su gelmeye devam ettiğini fark edince şüphelenmeye başladı. Su sayaçlarıyla bazı testler yaptı ve bir şeylerin yolunda gitmediğini fark etti. Çift, dairede su kullandığında su sayacındaki rakamların artmadığını gördü.

Profesyonellere danışma zamanının geldiğine karar veren çift, bir tesisatçı çağırdı. İşte o zaman şok edici olay ortaya çıktı.

6 AY BOYUNCA TUVALET SUYU İÇTİLER

Gelen tesisatçı yaptığı incelemenin ardından, fark edilmeyen fazladan bir borunun tuvalet ve musluk suyu borularını birbirine bağladığını gördü.

Altı ay boyunca çift, dairedeki tüm suyun tuvalet suyu olduğunu öğrenince dehşete düştü. Tan ve kız arkadaşı bu suyu içiyor, banyo yapıyor ve yemek pişiriyordu.

Şans eseri tesisatçı sorunu hemen çözmeyi başardı ve borular onarıldı; ancak çift, altı ay boyunca sağlıkları ve refahları üzerinde olumsuz etkiler yaşadıklarını iddia etti.

TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Kimliği belirlenemeyen şirket, bazı kiracıların yakındaki bir kuyudan su almayı tercih ettiğini öne sürdüğü için Tan, kiralama firmasından maddi tazminat talep ediyor.

Kiralama şirketi, kuyu suyunun Mart ayı gibi yakın bir tarihte kalite testlerinden geçtiğini iddia ediyor, ancak suyun yalnızca tuvaletler ve sulama tesisleri için kullanıldığı bildiriliyor.

Her halükarda Tan, kendisine ve kız arkadaşına taşınmadan önce bu düzenlemeden hiçbir şekilde haberdar edilmediğini ve kiralama şirketiyle görüşmelerinin devam ettiğini iddia ediyor.

6 ay boyunca tuvalet suyu içtikleri ortaya çıktı: Saçları bile döküldü... ile ilgili etiketler Çin Pekin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.